La Vanguardia - Què Fem

MOSENPARK • •

-

Amb Mosenpark podreu provar el wake i l’ski nàutic o llogar el material per fer kayaking i paddleboar­ding per les mítiques aigües del pantà de Sau, un dels millors llocs per practicar aquestes discipline­s.

Si voleu adrenalina amb una taula sobre l’aigua, ara teniu l’oportunita­t d’aprendre una de les discipline­s més divertides i emocionant­s del moment. La sessió de wake o ski nàutic, amb material inclòs, està impartida per professors titulats, que us ajudaran a convertir-vos en experts. A més, aprendreu els moviments bàsics, com mantenir-vos sobre l’aigua, les posicions més còmodes i alguna que una altre pirueta. No us podeu perdre aquesta experiènci­a inoblidabl­e al pantà de Sau.

Una altre opció recomanada, també al Pantà de Sau, és fer kayaking. Aquesta activitat aporta tranquilli­tat i permet exercitar el cos amb poc esforç, que es pot fer tant en parella com sol.

També podreu provar el paddle boarding, un dels esports aquàtics que està més de moda i que es practica a bord d’una taula, lleugerame­nt més ampla que la de surf, i l’impuls vam aconseguir amb un rem. Telèfon: 630 877 011 info@mosenpark.com Mosenpark.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain