La Vanguardia - Què Fem

RESTAURANT MAGDA SUBIRANA

-

Al bell mig del casc medieval de Vic es troba el Restaurant Magda Subirana, un petit paradís per als amants de la bona gastronomi­a catalana. És l’indret de referència a Vic, fruit de la passió i la feina ben feta. La cuina troba les arrels en els receptaris clàssics, el producte fresc i les pinzellade­s més delicades de la cuina d’avantguard­a. Tres pilars sòlids sobre els quals la xef Magda Subirana parla de modernitat a través del domini de la tradició i ho plasma en una oferta variada, cuidada i adaptada a cada comensal.

Ubicat en una casa restaurada del segle XVII, el restaurant és l’indret ideal per gaudir dels millors àpats en un espai ampli, rústic, acollidor i confortabl­e, distribuït en dues sales, un saló privat amb equipament audiovisua­l i una terrassa exterior, ambientada amb un gust exquisit.

A la carta trobareu carn i peix, arrossos i pastes, amanides, tapes, entrants espectacul­ars… Cuina tra- dicional amb tocs d’autor. També ofereixen un menú diari, un menú selecte, un menú degustació i menús per a grups, i disposen d’un servei de càtering, menjar per emportar i servei d’assessoram­ent gastronòmi­c. Tel.: 93 889 02 12.

Magdasubir­ana.cat

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain