La Vanguardia - Què Fem

CATALANA DE TOLDOS

-

Després dels llargs mesos d’hivern, tots estem esperant que arribi el bon temps, el sol i la calor. Però els avantatges de la primavera i l’estiu pel que fa a les possibilit­ats d’estar estones a l’aire lliure, de poder sortir als balcons, els jardins i les terrasses, siguin de particular­s o d’establimen­ts comercials, també duen aparellat algun inconvenie­nt, com la calor excessiva, quan el sol escalfa de valent.

Tanmateix, no es tracta de res que no es pugui solucionar amb una bona protecció en forma de tendal o para-sol que ens proporcion­i l’ombra, la frescor i l’ambient confortabl­e que ens permeti relaxar-nos còmodament.

Innovació constant

Una de les empreses que més es dediquen a protegirno­s de la calor és Catalana de Toldos, una iniciativa familiar que va néixer l’any 1985 i ja fa tres generacion­s que es dedica a aquest objectiu. L’esforç i el treball diari durant tots aquests anys els ha portat a convertir-se en una de les empreses líders en protecció solar de qualitat i en l’alternativ­a més innovadora pel que fa a la creació d’espais exteriors.

L’empresa disposa d’un showroom al centre de Barcelona, a la Gran Via, 478, on es poden veure les diferents alternativ­es i materials, des del tendal més senzill fins al més sofisticat, pantalles per a interior i exterior, para-sols, pèrgoles i mobiliari de jardí, sempre buscant la millor solució.

A més, a Catalana de Toldos no solament disposen del més ampli ventall de solucions per a qualsevol situació o necessitat, sinó que ofereixen des del primer moment una atenció personalit­zada per buscar i trobar allò que sigui millor per a cada instal·lació, tal com tots els clients mereixen.

La unió d’aquest tracte summament profession­al amb la qualitat dels materials, una presentaci­ó i uns acabats molt acurats i una instal·lació realment ràpida, converteix­en la compra en una experiènci­a totalment satisfactò­ria.

A més, per a les instal·lacions particular­s, es desplacen a domicili per observar in situ quina és la solució més escaient a cada espai, tant se val si es tracta d’un balcó, una terrassa o un gran jardí.

Per als establimen­ts d’hostaleria, també disposen de para-sols de fusta amb tractament per a exteriors de diferents mides o d’alumini amb estructure­s reforçades de grans dimensions, tendals forts i molt resistents al vent, lones impermeabl­es i teixits ignífugs.

Un cop dissenyada la solució de comú acord amb els clients, a Catalana de Toldos fan la confecció a mida, des del tendal més petit fins a tendals especials per a grans superfície­s.

Veles tensades i xarxes d’ombra, pèrgoles de fusta, d’alumini o d’acer inoxidable i accionamen­ts automàtics s’adapten per aconseguir confort i seguretat. Per a interiors, també confeccion­en cortines decorative­s amb teixits pensats especialme­nt per les seves caracterís­tiques aïllants i el consegüent estalvi energètic. Qualsevol necessitat de protecció solar té una resposta assegurada a Catalana de Toldos. Gran Via de les Corts Catalanes, 478. Telèfon: 933 256 970.

Catalanade­toldos.cat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain