La Vanguardia - Què Fem

Pedalar amb la Moritz 0,0 té recompensa

BEER CYCLE BY MORITZ 0,0 & HOLMES PLACE OFEREIX EL MILLOR DE L’ESPORT I LA CERVESA 0,0 MÉS FRESCA

-

Per als amants del ciclisme i de l’esport, arriba a Barcelona un tour ben especial. Us podreu sentir com els millors ciclistes de tots els temps i tindreu la sensació d’haver pujat ports de muntanya mítics sense sortir de la ciutat. A més, al final del recorregut tindreu no solament la recompensa d’haver arribat a la vostra destinació, sinó també la d’una cervesa 0,0 ben fresca. Perquè comença el Beer Cycle by Moritz 0,0 & Holmes Place.

Després del gran èxit del Beer Ioga, arriba a la Fàbrica Moritz Barcelona el Beer Cycle! Es tracta d’un seguit de classes de pedaleig on, a més de l’esport, gaudireu d’una Moritz 0,0. La primera etapa es fa a la FMB, el dilluns 18 de juny (19.30h). La resta són durant aquella setmana en diferents clubs de Holmes Place.

Ja us podeu preparar per a la competició ciclista més coneguda de l’estiu amb aquesta proposta divertida i refrescant. Si us hi apunteu, aconseguir­eu una setmana gratis en un dels clubs de fitness Holmes Place. I se sortejarà un mallot Moritz per lluir sobre la bici o en qualsevol altra activitat de pedaleig. Sabor 0,0

La Moritz 0,0 és la cervesa sense alcohol de Moritz, la 0,0 que més et m0,0u. Una cervesa que fa que tots aquells que diuen que les 0,0 no tenen gust de res quedin muts després de tastar-la. Una beguda fresca, que destaca per l’aroma gràcies a la flor de llúpol de Saaz.

Holmes Place és la cadena de clubs de fitness prèmium més gran de tot Europa, amb 5 clubs a Barcelona, 16 a tot el país i més de 90 a tot Europa. Accepteu el repte?

El pedaleig és apropiat tant per a persones que comencen com per a esportiste­s de nivell. Un exercici aeròbic on posareu a prova les vostres cames, però també beneficiós per a la salut, perquè enforteix els músculs i el cor, i us acomiadare­u de l’estrès durant una estona. A més, la companyia sempre és un bon al·licient per fer esport. A pedalar!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain