La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona

-

ANUNCI D’APROVACIÓ DEFINITVA Exp. 11P0012. La Comissió d’hàbitat Urbà i Medi Ambient, en sessió del dia 19 de gener de 2012, adoptà:

Aprovar definitiva­ment el Projecte constructi­u de la urbanitzac­ió viària de l’àmbit de La Sagrera, amb un pressupost de 24.382.232,79 euros, el 18% de l’impost del valor afegit inclòs, formulat per Barcelona Sagrera Alta Velocitat, que incorpora les modificaci­ons derivades de l’informe tècnic de projecte (ITP) emès el 13 de maig de 2011, el qual figura a l’expedient i es dóna per reproduït; resoldre les al.legacions presentade­s en el tràmit d’informació pública de l’aprovació inicial, de conformita­t amb l’informe emès per Barcelona Sagrera Alta Velocitat, de valoració de les al.legacions, que consta a l’expedient i, a efectes de motivació, s’incorpora a aquest acord; publicar aquest acord en el "Butlletí Oficial de la Província" i en un diari dels de més circulació de Catalunya; notificar-lo als interessat­s en aquest procedimen­t.

Cosa que es publica per públic coneixemen­t i als efectes d'immediata executivit­at de conformita­t amb l'ar t. 68 de la llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Car ta Municipal de Barcelona.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administra­tiva, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l’òrgan que l’ha adoptat, en el termini d’un mes comptat des del dia següent al de la recepció de la present notificaci­ó, o es pot interposar directamen­t recurs contenciós administra­tiu davant del Jutjat del contenciós-administra­tiu en el termini de dos mesos comptats des de l’endemà de la present notificaci­ó.

El recurs potestatiu de reposició s’haurà de resoldre i notificar en el termini d’un mes. El termini per interposar recurs contenciós administra­tiu serà de dos mesos comptats des del dia següent de la recepció de la notificaci­ó de l’acte exprés.

Contra la desestimac­ió tàcita del recurs potestatiu de reposició, que s’entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l’endemà a la seva interposic­ió sense que s’hagi resolt expressame­nt, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu en el termini de sis mesos a comptar des del dia següent al que s’hagi produït la desestimac­ió tàcita.

També, es pot utilitzar qualsevol altre recurs que es cregui convenient.

Barcelona, 30 de gener de 2012. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain