La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona

GERÈNCIA D’HÀBITAT URBÀ ANUNCI INFORMACIÓ PÚBLICA

-

Exp. núm. 11PL15903 La Comissió de Govern, en sessió celebrada el dia 25 de gener de 2012, adoptà el següent acord:

Aprovar inicialmen­t, de conformita­t amb l'ar ticle 68.1,a) de la Car ta Municipal de Barcelona, el pla especial urbanístic per a l’ampliació de l’equipament situat al carrer de les Escoles Pies, números 42-46, promogut per la Compañía Santa Teresa de Jesús; exposar-lo al públic pel termini d'un mes;

C sotmetre'l al Consell Municipal per a la seva aprovació definitiva; i donar-ne compte a la Comissió d’hàbitat Urbà i Medi Ambient.

El document restarà exposat al públic pel ter - mini d’un mes en el Depar tament d'informació i Documentac­ió de l’àrea d’urbanisme, Infraestru­ctures, Habitatge, Medi Ambient i Sistemes d’informació i Telecomuni­cacions (avinguda Diagonal, número 230, planta segona. (*) Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web:www.bcn.cat/urbanisme, apar tat “informació urbanístic­a”, als efectes de l’ar t. 23.2 del reglament de la Llei d’urbanisme.

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a par tir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona o en un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al·legacions que considereu per tinents. (*)

Barcelona, 1 de febrer de 2012. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain