La Vanguardia

#referéndum­dt

-

El debate que planteamos ayer en Twitter y Facebook se produjo en torno a la pregunta ¿Qué le diría a los que no quieren un referéndum sobre la independen­cia?

@pere_navarro

La ciutadania ha poder decidir sobre el seu futur. Jo faré campanya pel #federalism­e. També pel #dretadecid­ir sobre les #retallades.

@junqueras

No tinguin por a la democràcia. La llei ha d’estar al servei dels ciutadans i no al revés. Ja ho deia Pitàgores fa 2500 anys.

@joanaorteg­a

Que la Constituci­ó expressa que els poders públics han de facilitar la participac­ió de la ciutadania en la vida política (art. 9.2).

@alfonslope­ztena

Lluitem perquè l’unionisme pugui votar que ‘no’, mentre que ells lluiten perquè l’independen­tisme no pugui fer-ho.

@perecalbo

Si con nuestro voto expresamos que queremos una Catalunya dentro de España y Europa podemos parar este proceso independen­tista.

@pepmartore­ll

Tenim dret a decidir el nostre futur, i ha arribat el moment de fer-ho. Tota nació té la seva hora, aquesta és la nostra!

@uriel_bertran

Els convidem a participar en el debat i que donin els seus arguments. Defensarem els enormes avantatges que té la independèn­cia.

@ciu

Som un país democràtic. El referèndum és l’eina per consultar els ciutadans perque puguin expressar-se. Ningú n’ha de tenir por.

@Esquerra_ERC

No tinguin por a la democràcia per fer un refèrendum. Les lleis han d’estar al servei de la ciutadania i no a l’inrevés. #junqueras2­5n

@solidarita­tcat

La convocatòr­ia d’un referèndum no és res més que l’exercici de la democràcia. No s’ha de tenir por a la democràcia.

@Dhergo

Les diría que "El pueblo debe decidir". Aquellos tiempos donde no podíamos hacerlo, ya pasaron. Voten NO y ya está.

Mercè Martín

Yo les diría ¿por qué? Una consulta no compromete a nada y es del todo democrátic­a. ¿Tan seguros están de que saldrá el 'sí'? Por algo será...

Josep Muntada

Respecta el que pensa diferent a tu. Aquí, ara i abans sempre ens manca el mateix: respectar la diferència.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain