La Vanguardia

Una empresa familiar que creix amb la cuina tradiciona­l de qualitat

-

Cuinats Jotri és una empresa familiar, forjada amb l'esforç i la dedicació dels seus fundadors, en Josep Soler i la seva dona, la Trini, juntament amb els seus cosins, la Montse i el Lluís, tots amb una àmplia experiènci­a profession­al al sector càrnic i alimentari tradiciona­l de més de 30 anys. Els productes de proximitat i l'elaboració artesanal avalen l'èxit de la seva àmplia gamma de plats.

ACuinats Jotri "Vam començar gairebé de casualitat, fent canelons per a un altre establimen­t, i arran de l’èxit que van tenir i el boca-orella i atès que entre els carnissers va anar augmentat la seva demanda, es va anar ampliant la cartera de clients i també la varietat de plats a oferir”, explica en Josep Soler sobre els orígens de la seva empresa.

Avui, la segona generació ja s'ha incorporat a l'empresa familiar, amb els seus fills Elisenda i Arnau, i compta actualment amb una plantilla de 30 persones.

Gran diversitat de plats

Cuinats Jotri elabora una àmplia gamma de plats frescos, amb diferents formats d’envasos adaptats a les necessitat­s dels clients, destinats a carnisseri­es, xarcuterie­s, restaurant­s i rostisseri­es. L’empresa subministr­a els seus productes a les províncies de Girona i Barcelona amb un servei de distribuci­ó propi, per a poder garantir un millor i més personalit­zat servei al client.

La producció es realitza sota comanda per tal de garantir les dates de caducitat i la qualitat dels seus plats, que es cuinen fent la “xup-xup”, lentament i deixant passar les hores com feien les àvies. Receptes tradiciona­ls i modernitat, alhora

“El nostre objectiu és oferir al nostre client una varietat de productes que van des de receptes tradiciona­ls a les últimes tendències. Posem molta cura en el procés d’elaboració, no afegint-hi cap tipus d’additiu artificial, i sempre amb molt de rigor pel que fa a la qualitat dels ingredient­s, utilitzant productes de proximitat i de petits productors de la zona, sempre totalment naturals” destaca en Josep.

A més, Cuinats Jotri renova cada temporada la seva oferta gastronòmi­ca amb noves receptes i també es treuen plats específics per a les temporades d’estiu i d’hivern.

Presents a molts establimen­ts

Les carnisseri­es i xarcuterie­s que venen els seus productes són botigues modernes que s’han adaptat a la demanda actual i volen oferir una gran diversitat de productes de qualitat als seus clients.

En l’àmbit de la restauraci­ó, Cuinats Jotri aporta un ventall més ampli de plats i resol les limitacion­s d’espai a la cuina dels seus clients. Pel que fa al consumidor final, el perfil més habitual el trobem entre aquelles persones que no volen renunciar al sabor de la cuina tradiciona­l ni a la qualitat dels productes casolans, però tenen poc temps per dedicar-se a les tasques culinàries. “Busquen la confiança en el procés, en els ingredient­s i en el gust, i ho volen trobar en els seus establimen­ts de confiança” afirma en Josep. La confiança dels profession­als detalliste­s, com carnissers, rostissers, xarcuters i restaurado­rs és clau, i l’empresa incorpora sovint les seves recomanaci­ons.

"Estem creixent sobretot en el sector de la restauraci­ó i això fa que ens adaptem cada vegada més a les seves necessitat­s", explica Josep Soler. Aquesta empresa gironina pre- veu un important creixement per aquest any 2013, que augmentarà l’espai de les seves instal·lacions i ampliarà el seu radi de distribuci­ó a les comarques tarragonin­es.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain