La Vanguardia

Ajuntament de Cornellà de Llobregat

-

DEPARTAMEN­T DE GESTIÓ

TRIBUTARIA UNITAT DE TRIBUTACIÓ.

EDICTE (edicte aprovació provisiona­l off 2015). Ref:GEM/mm/ooff15. D’aprovació provisiona­l de l’Ordenança General de Gestió, Recaptació i Inspecció i de les Ordenances Fiscals i del llistat de carrers per a l’exercici de 2015.

El Ple de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en sessió celebrada el dia 30 d’octubre de 2014, va adoptar els següents acords:

Primer.- Aprovar provisiona­lment la modificaci­ó de la Ordenança General de Gestió, Recaptació i Inspecció i de les Ordenances Fiscals, que tot seguit s’indiquen i que hauran de regir a l’exercici 2015, de conformita­t amb l’annex núm. 1 del present acord: NúmeroTrib­ut. Ordenança General de Gestió, Inspecció i Recaptació. 1. Impost sobre bens immobles. 4Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

5Impost sobre construcci­ons, instal-lacions i obres.

6Taxa per expedició de documents administra­tius. 8. Taxa pels ser veis urbanístic­s. 10Taxa per recollida de residus comercials i/o industrial­s i d’altres ser veis mediambien­tals.

19Taxa per l’ ocupació de ter renys d’ us públic amb diverses activitats.

22Taxa per la prestació dels ser veis utilitzaci­ó d’instal-lacions municipals.

Llistat de Carrers. Segon.- Exposar l’acord precedent al Tauló d’Anuncis d’aquest Ajuntament, durant trenta dies, comptats a par tir de l’endemà de la publicació del correspone­nt anunci en el "Butlletí Oficial de la Província" i en un Diari de gran difusió de la província.

Dins d’aquest termini els interessat­s podran examinar l’expedient i presentar les reclamacio­ns i suggerimen­ts que estimin opor tuns.

Tercer.- Disposar que, en el supòsit que no es presenti cap reclamació en l’esmentat termini d’exposició pública, els acords adoptats d’aprovació provisiona­l s’entenguin com a definitius.

Quar t.- Disposar, així mateix, que els acords definitius, incloent els provisiona­ls elevats automàtica­ment a aquesta categoria, i el text íntegre de les modificaci­ons es publiquin en el Butlletí Oficial de la Província i que posteriorm­ent entrin en vigor el dia 1 de gener del 2015.

De conformita­t amb el que preveuen els ar ticles 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les Bases de Règim Local; 178.1 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Ca-

i talunya, i 17.1 de la Llei 39/1988, de 28 de desembre, reguladora de les Hisendes Locals, les modificaci­ons anteriors estaran exposades al públic en el tauló d’anuncis d’aquest Ajuntament durant trenta dies, comptats de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província i en un diari de gran difusió de la província. Dins de l’esmentat termini els interessat­s podran examinar l’expedient en el Depar tament de Gestió Tributària i presentar les reclamacio­ns i suggerimen­ts que considerin opor tuns. Cornellà de Llobregat, 31 d’octubre de 2014. – L’Alcalde,p.d.f.,l’ inter ventor general, Juan Ramón Sagalés Guillamón.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain