La Vanguardia

Ajuntament de Mediona

-

ANUNCI El Ple de l’Ajuntament en sessió ordinària celebrada el dia 31 d’octubre del 2014, va adoptar, entre d’altres, el següent acord:

Primer. – Aprovar inicialmen­t la proposta de modificaci­ó puntual del POUM de Mediona i l’informe ambiental (ISA), modificaci­ó que es concreta de la següent manera: subsidivis­ió del PAU-11 JARDI UA7 en dos polígons d’actuació, el PAU11A, JARDI UA7 i PAU 11B, JARDI UA7, d’acord amb els correspone­nts paràmetres que consten a l’expedient, amb el benentès que aquest acord no implica la modificaci­ó de l’ar ticulat de la normativa del POUM i si implica la modificaci­ó dels plànols O3.B1.0 i O3.B1.3.

Segon. – Sotmetre l’esmentada proposta de modificaci­ó del POUM a exposició pública per ter - mini de 45 dies hàbils, mitjançant anuncis en el Butlletí Oficial de la Província, en el DOGC, als diaris la Vanguardia i el Punt Avui i a la pàgina web de l’Ajuntament.

Durant aquest temps l'expedient romandrà a disposició de qualsevol persona que vulgui examinar-lo, a fi i efecte que es puguin formular les reclamacio­ns i al·legacions procedents.

Tercer. – Simultània­ment al tràmit d’informació pública es sol·licitarà informe als següents organismes: Depar tament de Ter ritori i Sostenibil­itat.

No es donarà audiència als ajuntament­s l’àmbit territoria­l dels quals confina amb el municipi de Mediona, ja que la modificaci­ó no limita amb cap terme municipal veí.

Quar t. – No s’acorda la suspensió de llicències, ja que la modificaci­ó proposada no compor ta una ordenació urbanístic­a més restrictiv­a.

L'expedient de referència se sotmet a informació pública durant el termini de 45 dies hàbils, a comptar des de la data en què es verifiqui la darrera publicació d'aquest anunci de les previstes, perquè es puguin formular reclamacio­ns i al·legacions. L’esmentat expedient es podrà consultar a l’Ajuntament, carrer Doctor Trueta, 10, de dilluns a divendres no festius, en hores d’oficina.

Mediona, 3 de novembre del 2014. – L’alcalde, Ser vand Casas Mateo.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain