La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona Gerència d'Hàbitat Urbà

-

ANUNCI INFORMACIÓ PÚBLICA Exp. núm. 14PL16244 La Comissió de Govern, en sessió celebrada el dia 22 d’octubre del 2014, adoptà el següent acord:

Aprovar inicialmen­t, de conformita­t amb l'ar ticle 68.1,a) de la Car ta Municipal de Barcelona, el Pla especial urbanístic per a l’ordenació del Centre Museístic a la Muntanya de Montjuic, d’iniciativa municipal; exposar-lo al públic pel termini d'un mes; sotmetre’ l al Consell Municipal per a la seva aprovació definitiva; i donar-ne compte a la Co- missió d’Hàbitat Urbà i Medi Ambient.

El document restarà exposat al públic pel termini d’un mes, en el Depar tament d'Informació i Documentac­ió (avinguda Diagonal, número 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web:www.bcn.cat/urbanisme, clicant “cita prèvia”) als efectes de l’ar t.23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme.

Als efectes de l’ar t.23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, també est podrà consultar en el lloc web:www.bcn.cat/urbanisme.

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a par tir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es ( en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al·legacions que considereu per tinents.

Barcelona, 29 d’octubre del 2014. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain