La Vanguardia

Ajuntament de Castelldef­els

-

EDICTE El Ple de l’Ajuntament, en sessió de data 30 d’octubre de 2014, adoptà l’acord següent:

Primer.- Aprovar inicialmen­t, d'acord amb el que disposen els ar ticles 49 i 84.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, modificada per la Llei 11/1999, de 21 d'abril; i l'ar ticle 70.2 de la pròpia Llei de Bases 7/1985, modificat per la Llei 57/2003, de 16 de desembre, de mesures per a la modernitza­ció del govern local, l'Ordenança municipal reguladora de la ubicació de clubs socials de cànnabis o d’altres substàncie­s tòxiques, estupefaen­ts o psicotròpi­ques legalment permeses i de les condicions d'exercici de la seva activitat al terme municipal de Castelldef­els, el text de la qual s'adjunta com a annex al present acord.

Segon.- Sotmetre a informació pública el present acord, mitjançant la inserció dels anuncis cor responents al “Butlletí Oficial de la Província”, al “Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya”, a un diari de màxima difusió i al tauler d’edictes de l’Ajuntament, durant el termini de trenta dies, a fi que es pugin presentar al-legacions, reclamacio­ns o suggerimen­ts. El termini d’informació pública començarà a comptar des de l’endemà de la darrera de les publicacio­ns oficials esmentades.

Tercer.- Disposar que, si no es formula cap allegació, reclamació o suggerimen­t durant el termini d’informació pública, l’Ordenança s’entendrà aprovada definitiva­ment, fet que serà constatat mitjançant cer tificació del secretari general.

Quar t.- Un cop aprovada definitiva­ment, es remetrà l’acord d’aprovació definitiva de l’ordenança, junt amb la còpia íntegra i fefaent del text normatiu a l’Administra­ció de l’Estat i a la de la Generalita­t de Catalunya, transcorre­guts quinze dies sense al-legacions, es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província, l’aprovació definitiva i el text íntegre de l’ordenança, i entrarà en vigor a l’endemà de la seva publicació, també es farà una ressenya al “DOGC”.

L’anterior acord és un acte de tràmit contra el qual no es pot interposar cap tipus de recurs sense perjudici dels que siguin procedents interposar contra la resolució definitiva què, al seu cas es pugui adoptar. No obstant, es podran presentar les al.legacions que considerin convenient­s als seus interessos.

Castelldef­els, 06 de novembre de 2014. –L’al - calde, Manuel Reyes López.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain