La Vanguardia

Club Natació Sant Andreu

-

ASSEMBLEA EXTRAORDIN­ÀRIA

DE SOCIS La Junta Directiva del Club Natació Sant Andreu ha acordat convocar tots els socis amb dret a participar a l'Assemblea General Extraordin­ària de l'entitat, a realitzar el proper dia 11 de desembre de 2014, a les 18.30 hores en primer convocatòr­ia i a les 19.00 hores en segona, en el Col·legi Jesús Maria i Josep, carrer de Sant Sebastià, 55 (entrada pel carrer Pare Manyanet, cantonada carrer Sant Sebastià) de Barcelona, amb la finalitat de desenvolup­ar el següent Ordre del Dia:

1.– Actuacions realitzade­s per la nova Junta Directiva. 2.– Situació econòmica del Club a 31/07/2014. 3.– Previsions econòmique­s per al proper any 2015. 4.– Pla d'inversions extraordin­àries 2015-2019. 5.– Aprovació de propostes econòmique­s i financeres, si s'escau. 6.– Torn ober t de paraules. Tenen dret a par ticipar a l'assamblea, tots els socis numeraris o espor tistes majors de 18 anys, i que per tanyin al Club amb un mínim d'un any ininterrom­put d'antelació. Per assistir-hi hauran de presentar l'acreditaci­ó correspone­nt.

Durant els deu dies naturals anteriors a la data de realitzaci­ó de l'Assemblea, qualsevol soci podrà examinar, al domicili del Club, la informació sobre les matèries objecte de l'Assemblea.

De conformita­t amb els Estatuts Socials, s'acorda donar publicitat d'aquest acord de convocatòr­ia de l'Assemblea, que s'exposarà als taulers d'anuncis del Club, se'n farà tramesa per car ta als socis amb dret a par ticipar, i es publicarà en un diari d'àmplia difusió de la Ciutat. Així mateix, es farà l'opor tuna comunicaci­ó a la Federació Catalana de Natació, als efectes per tinents.

Barcelona, a 4 de novembre de 2014.– El Secretari del Club Natació Sant Andreu, Alber t Marrugat i de la Iglesia.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain