La Vanguardia

Fa vergonya

-

És vergonyós que a Catalunya, i a la resta de l’Estat, estiguem tan distrets amb el procés d’independèn­cia de Catalunya mentre hi ha gairebé una quarta part de la població sense feina i bona part d’aquesta gent no té cap tipus d’ajut econòmic.

És vergonyós que mentre a Catalunya, i a la resta de l’Estat, estem distrets amb el procés d’independèn­cia, hi ha milers i milers de persones a tot l’Estat que passen gana, milers i milers de criatures desnodride­s i milers de persones a qui els bancs fan fora de casa.

És vergonyós que estiguem tan distrets amb el procés d’independèn­cia mentre, tant a Catalunya com a la resta de l’Estat, la casta política i els alts càrrecs en l’àmbit privat aconseguei­xen pensions tan elevades, tenen sous tan suculents i a més, com si no en tinguessin prou amb això, hi ha tanta corrupció, mentre que la resta dels ciutadans hem de patir retallades en sanitat, educació i infraestru­ctures. És vergonyós que els espanyols, i alguns que es consideren catalans, no vulguin entendre que si Catalunya fos independen­t, ells allà i nosaltres aquí, podríem trobar més fàcilment les solucions a tots aquests greuges, perquè la distracció del procés d’independèn­cia de Catalunya s’hauria acabat i ja podríem anar per feina. JOAN BORONAT LECHA Blanes

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain