La Vanguardia

El trànsit a Barcelona

-

Sembla que darreramen­t la circulació a la ciutat de Barcelona ha embogit. Els embussos, a totes hores, son el pa de cada dia. Els cotxes s’aturen allà on volen sense cap mirament, les furgonetes dels repartidor­s tampoc no tenen gaire miraments, i per acabar-ho d’adobar hi ha més taxis que mai recollint i deixant passatge. Mai he entès perquè els taxis no poden aturar-se als xamfrans, si no és que traslladen clients amb impediment­s.

Aquests dies fins i tot anar en moto per Barcelona s’ha fet impossible. No estic segur que això només tingui relació amb les compres de Nadal. Penso que la baixada de la benzina també té a veure amb aquest desgavell. Sí, ja sé que sona ridícul, però les persones som així. O és que no recordem les llargues cues a les benzineres per omplir el dipòsit quan s’anunciava la pujada del preu del carburant, per estalviar-se cinquanta pessetes?

D’altra banda, la presència de la guàrdia municipal també sembla insuficien­t, i no veig que estiguin al cas de vigilar que els cotxes no quedin atrapats als encreuamen­ts més conflictiu­s.

Un cop passades les festes, confiem que es recuperi la normalitat a la ciutat. AGUSTÍ BAS SERRA Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain