La Vanguardia

L’enemic a casa

-

No necessitem forasters perquè ens vinguin a fer la guitza, en tenim prou amb els de casa! Estic indignada amb la irresponsa­ble actitud d’ERC per fer comparèixe­r el president Mas a la comissió d’investigac­ió del cas Pujol. Si aquests són els nostres companys i amics de fatigues per assolir la independèn­cia del nostre país, no necessitem els enemics de tots coneguts.

ERC ha tingut sempre una fixació a carregar-se CiU, i que consti que no tinc cap simpatia pel senyor Duran. Però estem en un moment crucial de la nostra història en majúscules i la petitesa en què es belluga ERC pot fer trontollar tot el procés. Resulta que, davant de coses així, t’adones que sovint el poble està molt per sobre de molts polítics. Recomanari­a al senyor Junqueras que no oblidi que ara és hora de la política en gran i tot el que no sigui aparcar mesquinese­s només ens conduirà al fracàs com a poble.

Catalunya –i la seva llibertat– està en un moment en què si els de casa no saben estar a l’altura del moment, o pleguem veles o fem pinya a favor del més preuat a què pot aspirar un poble, la seva llibertat! ROSAMARIA CENDRÓS Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain