La Vanguardia

Futur hipotecat

-

Vergonya de país i dels que ens governen. Es rescaten els bancs amb diners públics, quan aquests bancs ja generen beneficis no tornen els diners, que són públics. Aquests mateixos bancs desnonen famílies que no poden fer front a la hipoteca; famílies que han arribat a aquesta situació perquè les grans empreses han traslladat les seus a altres països. La majoria d’aquestes mateixes empreses van rebre beneficis fiscals i ajudes dels governs però no se’ls ha exigit cap responsabi­litat.

Es veu que la crisi només afecta la classe menys afavorida. Els nostres joves pertanyen a la generació més ben preparada dels últims anys i es veuen obligats a marxar; als que es queden els exigeixen una gran preparació però amb uns salaris tercermund­istes. On són les promeses dels governs dels últims anys que deien que la integració a Europa i l’euro ens beneficiar­ia? Ara estem en deute i amb uns interessos als quals no es podrà fer front.

D’altra banda, se’ns estan retallant tots els ajuts socials, però cada vegada surten més persones relacionad­es amb la corrupció, la majoria d’elles continuen al carrer. La justícia és lenta per a aquests casos i fa la sensació que segueixen governant els mateixos des de fa més de 40 anys. Tant de bo surti una opció política que realment estigui al servei d’aquesta societat. AMALIA MAZÓN GINESTA Viladecans

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain