La Vanguardia

Diputació de Barcelona

ANUNCI DE L’ORGANISME DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA SOBRE APROVACIÓ D’UNA ORDENANÇA

-

Període d’informació pública i exposició de l'aprovació provisiona­l d l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de ser veis i realitzaci­ó d'activitats necessàrie­s per a l'exercici de les funcions de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic.

El ple de la Diputació de Barcelona, en sessió ordinària, celebrada el dia 26 de març de 2015, va aprovar un dictamen, la par t dispositiv­a del qual estableix el següent:

“Primer - Revocar, deixant sense efecte, l’acord del ple de la Diputació de Barcelona de 26 de febrer de 2015 pel qual s’aprovà inicialmen­t l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de ser veis i realitzaci­ó d'activitats necessàrie­s per a l'exercici de les funcions de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic.

Segon- Aprovar provisiona­lment la nova ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de ser veis i realitzaci­ó d'activitats necessàrie­s per a l'exercici de les funcions de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic (...).

Tercer.- Sotmetre l’expedient als tràmits d’informació pública i audiència dels interessat­s durant el termini de trenta dies hàbils, a efectes de presentaci­ó de reclamacio­ns i suggerimen­ts.

Q

Quar t.- En cas de no haver-hi cap reclamació o suggerimen­t l’acord d’aprovació inicial esdevindrà definitiu”.

Als efectes del tràmit d’informació pública, es comunica que l’expedient es pot consultar a la Secretaria de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (Travessera de les Cor ts, 131-159, 08028 Barcelona, Recinte de la Maternitat, Pavelló Mestral) en el termini de 30 dies dins del qual, els interessat­s podran examinar l’expedient i presentar les reclamacio­ns que estimin opor tunes.

Aquest anunci, i el text íntegre de l’Ordenança, aprovada provisiona­lment, també es pot consultar a la Seu Electrònic­a de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, https://orgt.diba.cat, publicació electrònic­a que substituei­x a la inserció en el tauler d’anuncis.

Barcelona, 27 de març de 2015. – El secretari de Gestió Tributària, Ferran Torres Cobas.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain