La Vanguardia

Els 1 atributs del projecte singular Blanquerna

-

1 Pensa en Prestigi

Blanquerna-URL és l’única universita­t privada catalana reconeguda com a CEI (Campus d’Excel·lència Internacio­nal) i la que assoleix un dels índexs d’ocupabilit­at més elevats de tot el país.

2 Pensa en Valors

Blanquerna-URL s’arrela en la tradició humanista i cristiana inspirada en els valors de l’Evangeli. Està al servei de la persona en totes les seves dimensions, fomenta la transforma­ció del món i afavoreix el diàleg i la relació entre fe, cultura i ciència.

3 Pensa en Proximitat

Els seminaris són l’element clau i distintiu de la metodologi­a Blanquerna-URL, i s’imparteixe­n cada setmana en tots els cursos. Grups reduïts amb un tutor profession­al en què es treballa en equip, de manera interdisci­plinària, i es reprodueix­en situacions reals del món profession­al.

4 Pensa en Oportunita­ts

Blanquerna-URL té convenis amb 1.934 empreses i institucio­ns per fer pràctiques obligatòri­es, supervisad­es i avaluades. De mitjana, un 40% dels graduats acaben trobant feina a partir de les pràctiques efectuades.

5 Pensa en Compromís

Dir estil Blanquerna és dir servei a les persones. Entenem l’etapa università­ria com un creixement integral amb una forta exigència cultural i intel·lectual, que comporta un compromís en l’actitud davant els estudis i, alhora, un compromís ètic amb la ciutadania i en l’exercici profession­al.

6 Pensa en Iniciativa

Blanquerna-URL exerceix un autèntic mestratge a l’hora de potenciar l’autonomia, l’emprenedor­ia i la innovació. A més a més, des del treball de final de grau es pot accedir a programes que donen suport a projectes empresaria­ls.

7 Pensa en Coneixemen­t

Blanquerna-URL combina tres perfils diferents de professors: profession­als en actiu, professors docents i professors investigad­ors, per garantir un coneixemen­t integral, proactiu i crític.

8 Pensa en Tecnologia

A Blanquerna-URL no solament es considera la tecnologia com una eina d’aprenentat­ge, sinó que també se n’exigeix la utilitzaci­ó en el context concret de la professió. Totes les facultats disposen de tecnologia on time.

9 Pensa en Ajuts

Blanquerna-URL destina més d’1.800.000 euros a beques i ajuts. A més a més, facilita el pagament fraccionat de la matrícula: el 50% es paga en el moment de formalitza­r-la i la resta en nou mensualita­ts.

10 Pensa en el Món

A més del contacte diari amb un campus amb una clara visió global del món, els estudiants de Blanquerna-URL obtenen projecció internacio­nal mitjançant intercanvi­s acadèmics i estades de pràctiques en altres països.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain