La Vanguardia

Canvi de vot

-

Els meus primers ideals polítics després de la transició van ser els d’Unió Democràtic­a, a la qual em vaig afiliar. Posteriorm­ent, em vaig esborrar. Les meves idees eren més de Convergènc­ia, a la qual vaig votar molt de temps, però sense afiliar-m’hi. Després de l’esclat de l’independen­tisme, vaig preferir votar ERC. Ja no m’importava de quin color fos el partit que manés mentre anteposés la independèn­cia a qualsevol altra cosa.

Posteriorm­ent, en veure que ERC s’oposava a votar juntament amb CiU, vaig veure que anteposava el partit a la independèn­cia i vaig tornar a votar CiU. En les últimes eleccions i davant la radicalitz­ació independen­tista de la CUP, vaig tornar a canviar i els vaig votar, però no he trigat gaire a penedir-me’n.

Per mi la independèn­cia és primordial. Pensar que per culpa d’ells puguem perdre l’ocasió de la investidur­a que ens ha de portar a ser lliures, m’esgarrifa.

Haurien de pensar que molts dels seus votants no aproven la seva actitud i que si per culpa seva s’haguessin de fer unes altres eleccions, ells poden perdre molt del que creuen haver aconseguit. RAMON ROIG I ROCA Castelldef­els

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain