La Vanguardia

Programes electorals

-

M’agradaria que la CUP facilités la investidur­a de Mas, però no em considero amb el dret de demanar-ho, ja que ells van deixar ben clar que no ho farien, i jo no els vaig donar suport.

M’agradaria que Catalunya Sí que es Pot sortís de la seva ambigüitat sobre la posició sobiranist­a, la qual cosa ajudaria a clarificar majories, però no m’atreveixo a demanar-ho, atès que mai es van pronunciar i jo no els vaig donar suport amb el meu vot.

M’agradaria que, arran dels ajustats resultats a favor i en contra de la independèn­cia, el PP català, el PSC i C’s fessin pinya per demanar un referèndum que de ben segur que posaria fi al conflicte, però no goso demanar-ho, ja que no vaig donar confiança a cap d’aquestes opcions i, a més, aquests partits ja van deixar ben clar abans de les eleccions que no volien consultar la ciutadania.

M’agradaria, per les mateixes raons, que els que no van votar JxSí deixin de criticar les accions de la formació compreses dins del seu programa electoral i no demanin que Mas retiri la seva candidatur­a a president.

No m’agradaria haver de tornar a votar, però encara m’agrada menys veure com critiquem l’acomplimen­t dels programes electorals dels partits que no hem votat. M’agradaria que es respectess­in els programes. XAVIER ARTISÓ I AGUADO Subscripto­r Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain