La Vanguardia

El conseller Mas-Colell

-

Bravo, conseller Mas-Colell! Ja era hora que algú del nostres polítics de primera fila aportés un bé, antany imprescind­ible en l’art

de la política i ara ben oblidat, com és el seny. Des de dintre del nostre Govern ha hagut d’afrontar, en els darrers anys, una feina tan feixuga com la de prioritzar les retallades que no només des de Madrid, sinó des de Brussel·les i Berlín, ens comminaven a fer sota pena d’intervenci­ó; i se n’ha sortit.

Ara, fa el primer pas des del seu lloc de privilegi per intentar aturar aquesta absurditat que és doblegar-se a les decisions assembleàr­ies d’un partit antisistem­a que desitja i no amaga, entre d’altres, treure’ns d’Europa o trencar amb situacions arrelades al nostre país com és la concertaci­ó escolar pactada amb col·legis als quals han i hem anat, van, i aniran un munt de nens, fills i néts, gent normal, la majoria de classe treballado­ra.

Gràcies, conseller Mas-Colell, pel seu avís; esperem que el raonament torni al nostre Parlament i sortir d’aquest malson en què s’ha convertit l’antic oasi català.

ENRIC MARTÍ Subscripto­r Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain