La Vanguardia

Anunci de ‘La Marató’

-

M’he quedat glaçada! Fa més de 25 anys que treballem amb la diabetis, procurant que la malaltia no estigmatit­zi. Intentem treballar amb els pacients perquè es cuidin des d’un punt de vista positiu, no a través de la por ni de la culpa. Demostrem dia a dia que si portes adequadame­nt la malaltia, la diabetis, pots portar a terme els teus objectius de vida. I ara, amb dos minuts d’anunci, tot per terra.

Em refereixo a l’anunci que ha fet Jaume Balagueró per a La Marató de TV3 d’enguany. Us heu parat a pensar quin efecte tindrà aquest anunci en les famílies que els seus fills debutin en la diabetis a partir d’ara? O en els adults que a partir d’ara se’ls diagnostiq­ui la diabetis? No pot ser que perquè La Marató recapti diners valgui tot! Algú ha pensat com pal·liarem l’angoixa que comporta aquest anunci als futurs i actuals pacients?

Ja n’hi ha prou. No s’hi val tot per recollir diners. No sé si la sanitat podrà pagar tot l’efecte anímic que això causarà i el patiment intern que moltes persones tindran en veure aquest anunci. GEMMA PERALTA PÉREZ Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain