La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona

-

GERÈNCIA D’ECOLOGIA URBANA ANUNCI D’INFORMACIÓ PÚBLICA Exp. núm.: 15PL16369. La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, en sessió celebrada el 18 de novembre de 2015, ha adoptat el següent acord:

Aprovar inicialmen­t per segona vegada, de conformita­t amb l'article 112.1.a) del Reglament de la Llei d’urbanisme (Decret 305/2006, de 18 de juliol), la Modificaci­ó del Pla General Metropolit­a per a l’ús com a equipament de la finca de Can Garcini situada al carrer Xiprer núm. 40-46, d’iniciativa municipal; exposar al públic el nou document pel termini d’un mes; mantenir la suspensió acordada en data 19 de juny de 2014 en l’àmbit de la finca de Can Garcini, fins a l’exhaurimen­t del termini màxim legal, en relació a la tramitació de plans urbanístic­s derivats concrets, així com l’atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d’edificació, reforma, rehabilita­ció o enderrocam­ent de construcci­ons, d’instal·lació o ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzac­ions municipals connexes establerte­s per la legislació sectorial; i publicar-lo en el "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona".

La documentac­ió restarà exposada al públic pel termini d’un mes, als efectes de l’article 23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Departamen­t d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web: http://ajuntament. barcelona.cat/ecologiaur­bana, a l’apartar d’Informació Urbanístic­a, clicant “Cita prèvia per a informació presencial”).

Per tal de donar compliment al punt 2 del citat article 23, i als efectes de garantir l’accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se en l’esmentat lloc web dins de l’apartat d’Informació Urbanístic­a, accedint al Cercador de Planejamen­t, Qualificac­ions i Convenis.

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (en el "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona" i en un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al·legacions que considereu per tinents.

Barcelona, 19 de novembre de 2015. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain