La Vanguardia

Any de nous propòsits

-

Vull suggerir que les empreses més potents, de les quals depèn tota la població (de llum, gas i telèfon) i que es fan riques amb el que ens cobren, que ens facilitin les gestions.

En el segle de les noves tecnologie­s, sembla que no caldria haver d’anar a fer baixes del servei presencial­ment. És més difícil donar-se de baixa de la llum, del gas i del telèfon que contractar­ne el servei o que et vingui un desconegut a casa i que et canviï de companyia sense ni tan sols haver signat res.

I no parlem de quan el que es dóna de baixa és un avi o àvia llogater que ha de deixar el pis per anar a viure amb els fills o a una residència. En cas de voler-los ajudar a fer les gestions, la baixa no es pot fer on line ni per correu electrònic ni per telèfon, s’ha de portar autoritzac­ió per escrit, carnet d’identitat original i, per acabar, si el titular és mort no és pot fer, o sí portant un document que acrediti que el finat ho és realment des de fa els anys que sigui, encara que mentrestan­t s’hagi cobrat religiosam­ent tots els mesos al no-titular.

S’ha d’agrair la paciència dels treballado­rs que atenen i que no poden fer més que seguir les ordres rebudes. Si vols fer-ho bé t’ho posen difícil. És clar que es poden fer les coses malament no pagant. No calen justificac­ions absurdes, ja n’hem vist de tots colors. DOLORS OLIVERAS Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain