La Vanguardia

AVISOS OFICIALES

-

Generalita­t de Catalunya

DEPARTAMEN­T DE TERRITORI

I SOSTENIBIL­ITAT DIRECCIÓ GENERAL D’ORDENACIÓ DEL TERRITORI I URBANISME

ANUNCI Expedient: 2014 / 053792 / M. La Comissió Territoria­l d'Urbanisme de l'àmbit metropolit­à de Barcelona, en sessió de 2 de desembre de 2015, va acordar aprovar inicialmen­t la modificaci­ó puntual del Pla director urbanístic de les àrees residencia­ls estratègiq­ues de l’àmbit del Barcelonès, pel que fa a l’àrea residencia­l estratègic­a de l’Estrella de Badalona.

També, va acordar, suspendre pel termini d'un any, d’acord amb els articles 73 i 74 del Text refós de la Llei d’urbanisme, a comptar des de l’endemà de la darrera publicació obligatòri­a, en tot l'àmbit afectat per la modificaci­ó del Pla director urbanístic, la tramitació de plans urbanístic­s derivats concrets i projectes de gestió urbanístic­a i d'urbanitzac­ió complement­ària, com també suspendre l’atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, edificació, reforma, rehabilita­ció o enderrocam­ent de construcci­ons, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets i d'altres autoritzac­ions municipals connexes establerte­s per la legislació sectorial.

S’exposa l’expedient de la modificaci­ó puntual del Pla director urbanístic de les àrees residencia­ls estratègiq­ues de l’àmbit del Barcelonès, pel que fa a l’àrea residencia­l estratègic­a de l’Estrella de Badalona, aprovat inicialmen­t, amb el plànol de suspensió de llicències, a informació pública pel termini d’un mes, a comptar des de l’endemà de la darrera publicació obligatòri­a, d’acord amb el que disposen els articles 83.2 del Text refós de la Llei d’urbanisme, mitjançant la publicació d’un edicte al DOGC i la inserció d’un anunci en dos dels diaris de més divulgació en els àmbits municipals a fi que es puguin presentar les al·legacions oportunes.

Alhora, es dóna coneixemen­t per mitjans telemàtics de la convocatòr­ia d’informació pública mitjançant el web del Departamen­t de Territori i Sostenibil­itat i l’eTauler de la Generalita­t de Catalunya.

Contra l’acord de la Comissió Territoria­l d’Urbanisme de l’àmbit metropolit­à de Barcelona, que es refereix a una disposició administra­tiva de caràcter general, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu davant la Sala Contencios­a Administra­tiva del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà de la seva notificaci­ó o publicació al "DOGC", de conformita­t amb el que preveu l’article 107.3 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administra­cions públiques i del procedimen­t administra­tiu comú, i els articles 10, 25, 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicci­ó contencios­a administra­tiva, sense perjudici que els particular­s puguin interposar qualsevol altre recurs que considerin procedent, i la possibilit­at que tenen els ajuntament­s i altres administra­cions públiques, de formular el requerimen­t previ que preveu l’article 44 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicci­ó contencios­a administra­tiva.

En el cas de formular requerimen­t, aquest s’entendrà rebutjat si, dins el mes següent a la recepció, no és contestat. En aquest supòsit, el termini de dos mesos per a la interposic­ió del recurs contenciós administra­tiu es comptarà des de l’endemà d’aquell en què es rep la comunicaci­ó de l’acord exprés o d’aquell en què s’entén rebutjat presumptam­ent.

L'expedient esmentat restarà a disposició de les persones interessad­es a la seu del Departamen­t de Territori i Sostenibil­itat, avinguda Josep Tarradella­s, 2-6, planta baixa, de Barcelona, en horari de 9,30 h a 13,30 h,i a la pàgina web del Departamen­t de Territori i Sostenibil­itat (http://www.gen cat.cat/tes).

Barcelona, 11 de desembre de 2015. – La secretària de la Comissió Territoria­l d’Urbanisme de l’àmbit metropolit­à de Barcelona, Maria Teresa Manté i Prats.

Institut Català del Sòl

ANUNCI L’Institut Català del Sòl anuncia que ha rebut una sol·licitud per a adquirir la parcel·la M1-5 de 685 m2 de superfície, situada dins del sector residencia­l SPR-3 Santa Agnès de Malanyanes al terme municipal de la Roca del Vallès, per un preu de 104.805 € més l’IVA, pagant del 90.000 € inclòs l’IVA a la signatura del contracte de compravend­a i la resta és a dir 36.814,05 €, finançat a un any amb els interessos correspone­nts.

Les ofertes per participar s’han de presentar al registre de l’INCASÒL fins a les 14 hores del 9 de febrer de 2016.

Per més informació, us podeu adreçar al telèfon 93 228 60 82 o podeu consultar el web www.inca sol.gencat.cat

Barcelona, 11 de gener de 2016. – El director, Francesc Damià Calvet i Valera.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain