La Vanguardia

Demagògia de la CUP

-

La CUP torna a utilitzar al Parlament l’argument demagògic de la falta de recursos a l’escola pública per culpa dels concerts educatius. S’equivoquen perquè diuen que jo, que pago tots els meus impostos i no utilitzo cap plaça de l’escola pública, sóc culpable que molts nens estudiïn en barracons. Doncs preneu-nos els concerts i portem tots els nostres fills a la pública. Resultat? Triplicare­m el nombre de barracons i deixarem el dret a decidir escola en mans de les famílies riques. Gran proposta la de la CUP.

Argumenten també la retirada dels concerts dient que la segregació per sexe és negativa per a la societat. I com ho demostren? L’educació diferencia­da és tant o més vàlida que la coeducació. Siguem clars, el que molesta a la CUP són les escoles catòliques. Forma part d’aquest laïcisme bel·ligerant que vol arraconar els catòlics a dins l’armari. Només pot haver-hi un sistema educatiu vàlid? Com és que vostès, defensors del dret a decidir de Catalunya, neguen el dret a decidir escola dels pares?

Els pares que trien aquestes escoles no van en contra de ningú, paguen els impostos igual que la resta i volen educar els seus fills en un ideari coherent amb els seus valors, i l’escola pública, ara per ara, no els ofereix cap opció. Així que, o bé l’escola pública que tots financem ofereix també opcions per a tots, o bé deixin en pau els concerts, que, tot i no ser la millor opció, és l’única que de moment ens permet educar els nostres fills com ens dóna la gana. CARME RAVENTÓS Igualada

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain