La Vanguardia

Agressions de Ronaldo

-

La ciutadania mirem, aguantem i com és propi de tot bon o mal contribuen­t, paguem. Amb les anelles del Liceu, però, sembla haver-nos sortit un mecenes, sense que ens hagi arribat si també en pagarà el mantenimen­t, que en tot cas haurà de ser per sempre, ja que les dites anelles es convertira­n en un atractiu per als ocells de la Rambla, que hi viatjaran a cor què vols, tot deixant-hi a cada vol mostres clares de les seves irrefrenab­les necessitat­s. MANEL NAVARRO Sant Cugat del Vallès necessari habilitar una àrea per a gossos prou gran. Esperem que es trobi una ubicació que no impacti en aquest singular jardí.

El Turó Park és un jardí històric concebut per Rubió i Tudurí. Qualsevol intervenci­ó ha de respectar el seu caràcter romàntic i intimista. Per exemple, cal conservar un mur vegetal que actua com a aïllant. Fa quinze anys, els veïns ens vam organitzar per defensar el que vam entendre com un intent de canvi d’usos, és oportú recordar-ho per no repetir errors.

ANTONI MOLIST

Cinquena agressió de Cristiano Ronaldo en aquesta Lliga a un jugador contrari. Les han patit Simón, jugador de Las Palmas; Krychowiak del Sevilla; Alves del Barça; Cases del Gijón i diumenge Molinero, del Betis. Cristiano viu en una impunitat total gràcies a la negligènci­a del àrbitres i del comitè de competició i a la indiferènc­ia que demostren davant les anomenades pel mateix Cristiano “reaccions instintive­s”, ja que “si li clavo una puntada de peu a propòsit no s’aixeca”.

Qualsevol altre jugador en alguna d’aquestes reiterades agressions hauria estat expulsat i sancionat un mínim de quatre partits. Resulta escandalos­a i sospitosa aquesta ceguera arbitral. ANTONI VILANOVA CASALS Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain