La Vanguardia

SBD Creixent, S.A

-

CONVOCATÒR­IA JUNTA GENERAL Es convoca als senyors accioniste­s a la Junta general ordinària, que se celebrarà en el domicili social situat a Sabadell (Barcelona), C/ Blasco de Garay, n.º 17, a las 10:00 hores del proper dia 22 d’abril de 2016, sota el següent Ordre del dia:

1.– Aprovació dels Comptes Anuals (Balanç, Compte de pèrdues i guanys, l'estat de canvis en el patrimoni net de l'exercici i la Memòria) i l'Informe de Gestió i distribuci­ó de resultats correspone­nt a l'exercici tancat el dia 31 de desembre de 2015, formulats pel Consell d'Administra­ció. Aprovació si s'escau de l’aplicació dels resultats.

2.– Aprovació si s'escau de cessament i nomenament­s de càrrecs de nous vocals consellers.

3.– Aprovació si s'escau de la reducció de capital a la suma de 5.960.565 Euros per a restablir l’equilibri entre el capital i el patrimoni net per pèrdues, mitjançant la disminució del valor nominal de les accions de la Societat que quedarà fixat en 39,00 € per acció.

4-.– Aprovació si s'escau de modificaci­ó d'estatuts socials a fi d'adaptar-la a la nova legislació de la Llei de Societats de Capital

5.– Aprovació de nomenament d'auditors per als exercicis 2016, 2017 i 2018.

6.– Donar compte de la proposta aprovada pel consell d'administra­ció en data 16 de març de 2016 de comerciali­tzar el sòl titularita­t de la Companyia a Can Rabella, autoritzan­t si s'escau la seva transmissi­ó. 7.– Precs i preguntes 8.– Lectura i aprovació si s'escau de l'acta.

Nota.- S’informa que, d'acord amb l'ar ticle 272.2, de la Llei 1/2010, de Societats de Capital, a par tir de la present convocatòr­ia de junta general, qualsevol accionista podrà obtenir de la societat, de forma immediata i gratuïta, els documents que han de ser sotmesos a l'aprovació de la mateixa, en relació als comptes anuals, així com, si s'escau, l’informe dels auditors de comptes.

Així mateix, es posa de manifest el dret d’informació dels accioniste­s en vir tut del que preveu l'ar ticle 197 de la Llei 1/2010, de Societats de Capital.

A Sabadell, a 16 de març del 2016.– Joan Badia Gauchia, Secretari del Consell d'Administra­ció.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain