La Vanguardia

Fer molt per Catalunya

-

El magnífic article de Toni Muñoz (“El refugi de Fèlix Millet”, Política, 20/III/2016) posa de manifest l’amoralitat de certa gent que encara és capaç de dir, sense vergonya, que ells han fet molt per Catalunya (obviant els 35 milions presumptam­ent defraudats, obviant el perjudici causat a la institució i obviant els danys morals cap a un país que s’ha vist traït per uns impresenta­bles que, per acabar-ho d’adobar, pagaven l’entrepà del matí amb bitllets de 500 euros).

El gran problema de tot plegat és la lentitud de la justícia, que ja fa set anys que investiga i sembla que encara no ha arribat al final de tot. Hem de confiar, de totes maneres, que quan arribi el judici els ciutadans d’aquest país –que, en definitiva, són els que han pagat les festes, els àpats, el cinema, la piscina i el gimnàs– sàpiguen d’una vegada com va anar tot i qui se’n va beneficiar, amb noms i cognoms de les quantitats defraudade­s. Que tot surti a la llum sense pressions, sense por de destapar el que calgui, ni sospites de favoritism­es.

Que es tornin els diners i que la vergonya pública i la llei caiguin sobre tots els implicats. RAMON RIU CODINACH Subscripto­r Manlleu

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain