La Vanguardia

Ajuntament de Ripollet

-

EDICTE Codi: X-13-1334. Edicte de l'Ajuntament de Ripollet sobre aprovació inicial del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Ripollet.

El Ple municipal de l´Ajuntament de Ripollet, en sessió celebrada el dia 31 de març de 2016, aprovà inicialmen­t el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Ripollet, que te per objecte configurar les estratègie­s de mobilitat sostenible del municipi, obligatori per als municipis que presten el servei de transport col·lectiu urbà de viatgers.

Es sotmet l’acord d’aprovació inicial del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible deRipol le ti el se uinformed esos tenibilita­t ambiental a informa ciói exposició pública, mitjançant­l’ e dicte ques’ h ad e publicar en el Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya, en un diari de gran tiratge de Catalunya, en un diari d’àmbit local, en el tauler d’edictes de la Corporació i en la pàgina web de la corporació, per un termini de quaranta-cinc dies hàbils als efectes de consulta de les administra­cions públiques afectades i del públic interessat, de conformita­t amb el que disposa l’article 23.1 de la Llei 6/2009, del 28 d’abril.

Durant aquest termini qualsevol persona interessad­a, així com les administra­cions públiques i el públic poden examinar els documents i l’expedient administra­tiu, i si s’estima adient, formular suggerimen­ts i al·legacions.

L’expedient estarà a disposició en el Departamen­t de Serveis Municipals que s’emplaça en l’edifici del carrer Balmes, 8, 1r 3a, entre les 9:30 i les 13:30 hores , de dilluns a divendres. La documentac­ió també és a l’abast dels interessat­s a la web municipal (www.ripollet.cat).

Ripollet, 12 d’abril de 2016. – L'alcalde, Josep Ma. Osuna López.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain