La Vanguardia

Feina per a tothom

-

El PP es mostra optimista i ens presenta un panorama socioeconò­mic en vies de recuperaci­ó: 1) Celebren que ha baixat l’atur, diuen que per sota dels quatre milions. Sabem que Espanya és un país de serveis i, per força, hi ha contractes per la temporada. Però a quin preu? En quines pèssimes condicions es fan aquests contractes? Just per mantenir a la misèria els que han trobat feina i ja no figuren a la llista de l’atur.

2) Ara el senyor Rajoy diu que és absolutame­nt compatible rebaixar impostos i complir el dèficit. Com? Per què no ho han fet abans? I continuen les seves promeses de millores que no poden convèncer ningú que tingui memòria.

Doncs mirin, a mi no m’atreu cap partit polític que ofereixi beques menjador, subministr­aments a qui no els pot pagar, habitatge social, locals socials a col·lectius varis, subvencion­s, ajuts a colònies infantils, etcètera. La llista no té fi. Penso que l’Estat ha de vetllar perquè tothom tingui un treball digne i, a partir d’aquí, ja no calen ajuts. Sí, la feina és un bé escàs. N’hi ha d’haver per a tothom.

No podem seguir fent cada dia més gran la distància entre rics i pobres; ni que les grans fortunes vagin marxant del país. Un bon govern aconseguir­ia un clima de confiança i els diners (tan porucs) romandrien i treballari­en al país. M. DOLÇA PUIGCORBER Blanes

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain