La Vanguardia

Barcelona ciudad

- SI DESEA PUBLICAR UNA ACTIVIDAD EN ESTA PÁGINA O EN LA AGENDA DIGITAL DE LA VANGUARDIA, ENTRE Y CREE SU CUENTA EN: WWW.LAVANGUARD­IA.COM/AGENDA

Hi ha un còmic per a cada persona. Descobrir el món del còmic. Charla a cargo de Albert Mestres. Continuarà Còmics. Via Laietana, 29 (18.30 horas).

La peregrinac­ión como modo de hablar con Dios: Àngela de Foligno. Conferenci­a a cargo de Pablo García Acosta, UAB. Seminari Conciliar de Barcelona. Diputació, 231 (19 h). 7 euros.

L’atenció pediàtrica a Catalunya. 90 anys de la Societat Catalana de Pediatria. Presentaci­ón de este libro editado por Xavier Demestre. Acadèmia-Can Caralleu. Major de Can Caralleu, 1-7 (19 h).

Formes lliures del Renaixemen­t al Classicism­e: preludis i fantasies. Concierto de guitarra de Nacho Bellido. Gratuito. Casal d’Entitats Mas Guinardó. Pl. Salvador Riera, 2 (19 horas).

La transición española. Presentaci­ón de este libro de Xavier Casals. Librería Documenta. Pau Claris, 144 (19 horas).

El paper desenvolup­at pels experts estrangers en l’estudi d’episodis de la història d’Espanya. Conferenci­a a cargo de Paul Preston, hispanista. El Born Centre de Cultura i Memòria. Pl. Comercial (19 horas).

Diarios de un pasajero de avión. Presentaci­ón de este libro de Ramón Bayés, a cargo de Tamara Djermanovi­c, Marc A. Broggi Trias, Jordi Casabona y el autor. Altaïr. Gran Via, 616 (19 horas).

El pequeño libro de la felicidad. Presentaci­ón de este libro de Ángel Rielo. Casa del Llibre. Rambla Catalunya, 37 (19 horas).

Clàssica a la Reial Acadèmia. Barrocs i impression­istes. Olga Canyelles, soprano; Anton Serra, flauta, y Jordi Ribell, clavicémba­lo y piano, interpreta­n obras de Rameau, Scarlatti, Ruera y Ravel. Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi. Paseo Isabel II, 1 (20 horas). 15 euros.

Grandes familias. Preestreno de esta película de Jean-Paul Rappeneau, Francia. Institut Francès. Moià, 8 (20.30 horas).

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain