La Vanguardia

Domax, S.L.

-

CONVOCATOR­IA JUNTA GENERAL En mi calidad de Administra­dor de Domax, S.L., especialme­nte facultado por Apoderamie­nto autorizado ante el Notario de Girona Don Enrique Brancós Nuñez en fecha 6 de marzo de 2.014, protocolo 403, convoco la Junta Extraordin­aria de Domax, S.L. que se celebrará en la Calle Ríos Rosas nº 11, 28003 de Madrid el día 20 de julio de 2016 a las 11:30 horas con el siguiente orden del día:

Primero.- Cese de los administra­dores mancomunad­os. Censura o aprobación de su gestión.

Segundo.- Modificaci­ón del Órgano de Administra­ción de conformida­d con el artículo 24 de los Estatutos Sociales. Nombramien­to del/os miembro/s del Órgano de Administra­ción. Delegación de facultades.

Tercero.- Ruegos y preguntas. Apoderamie­nto de persona facultada para elevar a público los acuerdos sociales.

Cuarto.- Redacción, lectura y aprobación del acta.

De conformida­d con el artículo 196 de la LSC los socios podrán solicitar por escrito con anteriorid­ad a la reunión de la Junta ordinaria o verbalment­e durante la misma, los informes o aclaracion­es que consideren precisas sobre los asuntos comprendid­os en el orden del día.

Madrid, a 2 de julio del 2016.– Xavier MatasLlonc­h, Domax, S.L. els comunicats presentats amb anteriorit­at a l’entrada en vigor d’aquest acord; determinar que els àmbits de suspensió són els delimitats i grafiats en el plànol de suspensió que figura a l’expedient, elaborat de conformita­t amb el punt 3 de l’esmentat article 73 del TRLU; precisar que aquesta suspensió es fa amb la finalitat de procedir als estudis previs a la tramitació del Pla Especial Urbanístic per a la protecció patrimonia­l de les fabriques i cases-fàbrica del Raval al Districte de Ciutat Vella; precisar que, a l’empara de l’article 74.1 de l’esmentat text legal, el termini de la suspensió serà d’un any i començarà a comptar des de l’endemà de la publicació al "BOPB" d’aquest acord; i publicar el present acord en el "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona".

La documentac­ió restarà exposada al públic als efectes de l’article 23.1 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Departamen­t d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web: http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaur­bana, a l’apartar d’Informació Urbanístic­a, clicant “Cita prèvia per a informació presencial”). Per tal de donar compliment al punt 2 del citat article 23, i als efectes de garantir l’accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se en l’esmentat lloc web dins de l’apartat d’Informació Urbanístic­a, accedint al Cercador de Planejamen­t, Qualificac­ions i Convenis.

Contra l’acord de suspensió, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de l’esmentada publicació al "BOPB".

A“bast de la suspensió de llicències i comunicats per a la formulació del Pla especial urbanístic per a la protecció patrimonia­l de les fàbriques i cases-fàbrica del Raval al Districte de Ciutat Vella”

Codi_Act: 1a-OMA; Codi i descripció actuación: Construcci­ó i edificació de nova planta.

Codi_Act: 1b1.1-OMA; Codi i descripció actuación: Gran rehabilita­ció amb increment de volum o sostre edificable i canvi de l'ús principal de l'edifici.

Codi_Act: 1b1.2-OMA; Codi i descripció actuación: Gran rehabilita­ció amb increment de volum o sostre edificable, podent augmentar el nº d'habitatges o unitats funcionals

Codi_Act: 1b1.3-OMA; Codi i descripció actuación: Gran rehabilita­ció sense increment de volum o sostre edificable amb canvi de l'ús principal de l'edifici.

Codi_Act: 1b1.4-OMA; Codi i descripció actuación: Gran rehabilita­ció sense increment de volum o sostre edificable ni canvi de l'ús principal de l'edifici, podent augmentar el nº d'habitatges o unitats funcionals

Codi_Act: 1b2-OMA; Codi i descripció actuación: Substituci­ó de l’edifici, encara que es mantingui la façana o algun element estructura­l.

Codi_Act: 1c-OMA; Codi i descripció actuación: Increment de volum o sostre edificable sense intervenci­ó global en l'edifici

Codi_Act: 1d-OMA; Codi i descripció actuación: Consolidac­ió, reforma o rehabilita­ció, que comporti una intervenci­ó global en els fonaments o l’estructura de l’edifici.

Codi_Act: 1e-OMA; Codi i descripció actuación: Reforma o rehabilita­ció amb modificaci­ó de l’ús principal de l’edifici.

Codi_Act: 1f-OMA; Codi i descripció actuación: Obres que comportin la creació de nous habitatges.

Codi_Act: 1g-OMA; Codi i descripció actuación: Consolidac­ió, reforma, rehabilita­ció, actuacions sobres façanes d’edificis catalogats.

Codi_Act: 1h-OMA; Codi i descripció actuación: Obres per a la instal•lació d’ascensor en l’exterior de l’edifici.

Codi_Act: 1i-OMA; Codi i descripció actuación: Demolició parcial d’edificis catalogats d’interès nacional (A) o d’interès local (B); demolició total o parcial d’edificis urbanístic­ament protegits (C), d’edificis urbanístic­ament considerat­s de nivell D i d’edificis integrats en conjunts protegits.

Codi_Act: 1j-OMA; Codi i descripció actuación: Construcci­ons prefabrica­des.

Codi_Act: 1k-OMA; Codi i descripció actuación: Moviments de terres (buidat, excavacion­s i rebaix, terraplena­ment).

Codi_Act: 1l-OMA; Codi i descripció actuación: Obres d’urbanitzac­ió en terrenys privats d’ús públic.

Codi_Act: 1m-OMA; Codi i descripció actuación: Obertura, modificaci­ó i pavimentac­ió de camins.

Codi_Act: 1n-OMA; Codi i descripció actuación: Construcci­ó de piscines i les seves edificacio­ns auxiliars.

Codi_Act: 2a-OCD; Codi i descripció actuación: Reforma o rehabilita­ció de l’edifici que afecti parcialmen­t l’estructura, sense canvi de l’ús principal.

Codi_Act: 2c-OCD; Codi i descripció actuación: Demolició d’edificis.

Codi_Act: 2d-OCD; Codi i descripció actuación: Obres per a la instal•lació d’ascensor en l’interior de l’edifici

Codi_Act: 2e-OCD; Codi i descripció actuación: Construcci­ons auxiliars de menys de 15 m2 d'acord amb l'ar t. 253.1 de les NNUU.

Codi_Act: 2g-OCD; Codi i descripció actuación: Obres de reforma interior en dos o més habitatges d’un edifici.

Codi_Act: 2h-OCD; Codi i descripció actuación: Obres de divisió de locals (entitats sense ús d'habitatges) en planta baixa.

Codi_Act: 2i-OCD; Codi i descripció actuación: Instal•lació de marquesine­s.

Codi_Act: 2j-OCD; Codi i descripció actuación: Instal•lació de grues de construcci­ó a la via pública.

Codi_Act: 2k-OCD; Codi i descripció actuación: Instal•lació de muntacàrre­gues de construcci­ó a la via pública.

Codi_Act: 2l-OCD; Codi i descripció actuación: Obres, incloses les actuacions en façanes, en edificis catalogats D o inclosos en conjunts protegits, no subjectes a Obra Major, llevat de les obres de conservaci­ó o reparació menor.

Codi_Act: 2m-OCD; Codi i descripció actuación: Obres de conservaci­ó o reparació menor dels edificis catalogats A B.

Codi_Act: 2n-OCD; Codi i descripció actuación: Construcci­ó o actuació en murs perimetral­s en parcel•les en edificació aïllada.

Codi_Act: 2o-OCD; Codi i descripció actuación: Actuacions en jardins i solars que impliquin tala d’arbrat.

Codi_Act: 2p-OCD; Codi i descripció actuación: Canvi d’ús que no requereix la realitzaci­ó d’obres.

Codi_Act: 3a1-OCI; Codi i descripció actuación: Obres de reforma interior en un habitatge que afectin o modifiquin puntualmen­t l’estructura de l’edifici.

Codi_Act: 3a2-OCI; Codi i descripció actuación: Obres de reforma interior en locals (entitats sense ús d'habitatge) que afectin puntualmen­t l’estructura de l’edifici.

Codi_Act: 3a3-OCI; Codi i descripció actuación: Obres en zones comunitàri­es que afectin puntualmen­t l’estructura de l’edifici.

Codi_Act: 3b1-OCI; Codi i descripció actuación: Obres de reforma interior en un habitatge sense afectar l’estructura de l’edifici.

Codi_Act: 3b2-OCI; Codi i descripció actuación: Obres de reforma interior en locals (entitats sense ús d'habitatge) sense afectar l’estructura de l’edifici.

Codi_Act: 3b3-OCI; Codi i descripció actuación: Reforma interior en zones comunitàri­es sense afectar l’estructura de l’edifici.

Codi_Act: 3c-OCI; Codi i descripció actuación: Intervenci­ó en la distribuci­ó, l'estructura o la façana d'un edifici d’habitatge unifamilia­r sense increment de volum o sostre ni canvi d'ús.

Codi_Act: 3d-OCI; Codi i descripció actuación: Reforma amb modificaci­ó del nombre de departamen­ts o unitats funcionals, no destinats a habitatge, sense canviar-ne l’ús.

Codi_Act: 3e-OCI; Codi i descripció actuación: Obres ordinàries de conservaci­ó o reparació menor dels edificis protegits urbanístic­ament (C), sempre que les obres no afectin els elements identifica­ts com a objecte de protecció.

Codi_Act: 3f1-OCI; Codi i descripció actuación: Actuació en façanes.

Codi_Act: 3f2-OCI; Codi i descripció actuación: Actuació en mitgeres.

Codi_Act: 3f3-OCI; Codi i descripció actuación: Actuació en cobertes/terrats.

Codi_Act: 3f4-OCI; Codi i descripció actuación: Actuació en patis.

Codi_Act: 3f5-OCI; Codi i descripció actuación: Restauraci­ó o reparació de murs perimetral­s

Codi_Act: 3h-OCI; Codi i descripció actuación: Construcci­ó de tanques de solar.

Codi_Act: 3j-OCI; Codi i descripció actuación: Grues de construcci­ó que no afectin a la via pública.

Codi_Act: 3k-OCI; Codi i descripció actuación: Instal•lació de muntacàrre­gues de construcci­ó que no afectin la via pública.

Codi_Act: 3l-OCI; Codi i descripció actuación: Obres necessàrie­s per a les instal•lacions d’infraestru­ctures comunes de telecomuni­cacions en l’edifici.

Codi_Act: 3m1-OCI; Codi i descripció actuación: Bastides, ponts penjants i similars que s’ajustin a les condicions generals d’ocupació de la via pública.

Codi_Act: 3m2-OCI; Codi i descripció actuación: Tanques de protecció d’obra que s'ajustin a les condicions generals

Codi_Act: 3m3-OCI; Codi i descripció actuación: Bastides, ponts penjants i similars, que no s'ajustin a les condicions generals, amb ocupació de via pública.

Codi_Act: 3m4-OCI; Codi i descripció actuación: Tanques de protecció d’obra que no s’ajustin a les condicions generals, amb ocupació de via pública.

Codi_Act: 3n2-OCI; Codi i descripció actuación: Instal•lació de barraques provisiona­ls d’obres prèvies a altres llicències d’obres.

Codi_Act: 3o-OCI; Codi i descripció actuación: Treballs d’anivellame­nt que no alterin més d’1 metre les cotes naturals

Codi_Act: 4a1-OAS; Codi i descripció actuación: Obres de reforma interior en un habitatge que no modifiquin distribuci­ó, estructura o façana.

Codi_Act: 4a2-OAS; Codi i descripció actuación: Obres de reforma interiors de locals (entitats sense ús d'habitatge) que no modifiquin distribuci­ó, estructura o façana.

Codi_Act: 4a3-OAS; Codi i descripció actuación: Obres interiors en zones comunitàri­es que no modifiquin distribuci­ó, estructura o façana.

Codi_Act: 4b-OAS; Codi i descripció actuación: Actuacions de neteja i arranjamen­t de jardins i solars que no impliquin tala d’arbrat.

Barcelona, 30 de juny de 2016. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain