La Vanguardia

Millor domiciliar

-

En resposta a la carta “Sin previo aviso” (11/VII/2016), l’Ajuntament de Barcelona envia sempre els avisos de pagament a les direccions de les persones que no tenen els impostos domiciliat­s, com a recordator­i. Si algun avís no arriba al destinatar­i habitualme­nt es deu a la impossibil­itat d’entrar a l’edifici i accedir a les bústies i, per tant, els casos en què no es rep la carta de pagament són puntuals. Quan això succeeix se n’ha de sol·licitar un duplicat al 010, a les OAC dels districtes o a l’Institut Municipal d’Hisenda, presencial­ment o per internet.

Volem recordar que, d’acord amb la normativa vigent de notificaci­ó col·lectiva, s’han publicat els períodes de cobrament dels impostos municipals al Butlletí Oficial de la Província. També, el desembre passat, es va informar del calendari de pagaments del 2016 a través d’anuncis publicats en dos diaris de gran difusió a la ciutat.

Per evitar que una situació semblant es repeteixi sempre recomanem la domiciliac­ió dels impostos, que en el cas de persones físiques té un 2% de bonificaci­ó, i el pagament en quatre terminis si es tracta de l’impost sobre béns immobles. NÚRIA COSTA GALOBART Cap de Comunicaci­ó d’Economia, Presidènci­a i Recursos de l’Ajuntament de Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain