La Vanguardia

Port de Tarragona

-

Per fi s’ha presentat ja el projecte de les passarel·les per accedir a la platja del Miracle. Des que se’n parla, ja podria estar acabat. Jo confiava que estaria enllestit pels Jocs del 2017, però veig que fins a finals d’any no estarà. No acabo d’entendre com és que no s’ha pogut lligar aquesta obra amb els Jocs. Què li quedarà a Tarragona, com a seu dels Jocs? Perquè veig que fan obres a moltes poblacions del voltant, però poca cosa a Tarragona.

També es parla ja d’un sobrecost, però tractant-se del Port, no ens ha de preocupar. Tenen bons ingressos. El que és important és que es faci.

Temps enrere recordo que també es va parlar de fer-ne un al- tre, de passarel·la, a l’altura del vial de Bryant crec, per poder accedir a la part nord del Miracle. Però tantes coses s’han proposat i tan poques se n’han fet, que millor no recordar-ho.

Una millora molt bona també serà el passeig del Miracle amb arbres i banc, com diuen.

Els tarragonin­s sempre hem de donar gràcies perquè ens facin alguna millora, ja que l’Ajuntament en fa poques. Com a mínim tenir la ciutat neta, i tampoc s’aconseguei­x.

M.ª ELISA ARAGONÉS Tarragona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain