La Vanguardia

L’UCI pediàtrica

-

En relació amb la carta “L’UCI pediàtrica” (12/ VII/2016), compartim amb vostè i amb els treballado­rs de pediatria que la instal·lació ha quedat petita i obsoleta, i que el valor més preuat és el dels profession­als que dia a dia estan al costat dels pacients. No en tenim cap mena de dubte. Deixi’m explicarli que, com hem informat, ben aviat començarà la primera fase de les obres de millora a l’àrea de neonatolog­ia i UCI Pediàtrica, que suposaran una inversió de 450.000 euros.

Pel que fa a la UCI Pediàtrica, aquests treballs permetran incrementa­r la superfície, passar de 3 llits de crítics a 4, millorar el confort tant de familiars com de profession­als, gaudir de més privacitat i, a més, es podrà dotar la UCI Pediàtrica d’una àrea d’aïllament, que avui en dia no es disposa.

Les obres estaran acabades a finals d’any. Més endavant es farà una segona fase d’obres, amb la qual la UCI Pediàtrica se separarà definitiva­ment de Neonatolog­ia. Aquesta segona fase consistirà en l’adequació d’una altra àrea, incrementa­nt la superfície tant d’aquesta unitat com la de Neonatolog­ia, ja que ocuparia també l’espai que quedés alliberat.

Estem segurs que aquestes obres suposaran una gran millora per als pacients pediàtrics de la regió que requereixe­n unitat de crítics.

GLORIA PADURA Directora hospital Universita­ri de Girona Dr. Josep Trueta

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain