La Vanguardia

Plàtans forts com roures

-

M’he quedat de pasta de moniato! Uns fantàstics cartells impresos a tot color, enganxats en moltes porteries de finques de l’Eixample barceloní, informen els veïns que, des de l’àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, “hem enfortit els plàtans amb adob foliar per fer-los més resistents de manera natural a les plagues”. I jo em pregunto, perdoneu, però aquesta no és la feina i obligació de l’àrea d’Ecologia i bla bla bla? Vetllar per la bona salut dels seus arbres, com la feina dels operaris del mantenimen­t dels semàfors és canviar-los les bombetes quan es fonen, i la dels escombriai­res, recollir la brossa cada matinada.

No entenc per què dediquen pressupost municipal a fer uns cartells comentant que adoben els arbres, quan només faltaria que no ho fessin! Quin cost ha suposat aquesta campanya informativ­a? Quantes beques menjador es podrien haver cobert amb aquests dinerons?

Digueu-me perepunyet­es, i que només és una petita despesa sense importànci­a en el mar de

despeses poc adequades que fan els organismes públics... Però, com s’omplen la boca els nostres gestors públics, a cada canvi de govern, carregant-se maneres de fer d’anteriors governs, quan, malauradam­ent, ells en fan de molt semblants, iguals i també de pitjors!

NÚRIA RODRÍGUEZ BODELÓN

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain