La Vanguardia

Hotels i cotxes elèctrics

-

L’increment constant de la mobilitat elèctrica fa que cada cop més clients d’hotel demanin un nou servei consistent a tenir la possibilit­at d’endollar el seu vehicle al pàrquing del mateix establimen­t. Jo en sóc un clar exemple.

Aquest servei que avui en dia ofereixen pocs hotels s’anirà convertint en una necessitat cada cop més demanada per la seva clientela, motiu pel qual caldria anar-s’hi adaptant per no perdre clients.

Òbviament no cal pas que aquest servei sigui gratuït, però el que sí que és fonamental és que el client que es desplaça amb un vehicle elèctric tingui la possibilit­at i tranquil·litat de poder recarregar-lo a l’establimen­t escollit tal com ho fa a casa, ja que en cas de no poder-ho fer molt probableme­nt en buscarà un d’alternatiu on això sigui possible.

Estic convençut que en un futur immediat aquest factor serà determinan­t a l’hora d’escollir hotel i per tant aquest important sector econòmic del nostre país sabrà adaptar-se a la nova realitat i publicitar-ho degudament. MARTÍ GASSIOT Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain