La Vanguardia

La ministra catalana

-

En el nou Govern, encapçalat per Mariano Rajoy, hi ha una ministra catalana, Dolors Montserrat, a la qual se li ha adjudicat el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. És curiós que hi ha mitjans de comunicaci­ó i partits polítics que realcen la quota catalana del nou Govern.

No s’entén que encara es parli de quotes: a més de catalana, és dona, és de raça blanca, etcètera. Si és catòlica practicant, vegana o partidària d’un determinat equip de futbol, a mi què? El que ens ha d’importar és el que faci, el que resolgui i com actuï a favor del benestar de tots els espanyols.

O és que, per ventura, com que és catalana procurarà més pels malalts catalans? És increïble que encara es faci esment de la procedènci­a d’una política per donar joc a favor d’unes preteses bondats. Si la ministra fos de Navalcarne­ro, canviarien les seves capacitats intel·lectuals i de treball?

De tenir un ministre català com Jorge Fernández Díaz, una garantia de bondat i d’entesa cap a nosaltres, passem a tenir la Dolors Montserrat. De moment tenim la incògnita de com ens tractarà, encara que sembla que pitjor tracte del que ens ha regalat el Fernández és difícil.

JORDI LLEAL I GIRALT

Badalona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain