La Vanguardia

El que passa aquí

-

Per què tant d’interès de la majoria dels mitjans de comunicaci­ó per les eleccions americanes? Quina influència real i directa poden tenir en la societat catalana? No seria millor posar el focus, per exemple, a Tarragona o a Madrid per saber què ha passat amb els Jocs del Mediterran­i? Potser val més no moure’s de qualsevol conselleri­a europea i no parar d’informar sobre què passa amb la realitat catalana o comercial o estructure­s ferroviàri­es de l’eix mediterran­i o insistir, furgar i esbrinar, si cal in situ, com està tot el que fa a l’aigua de l’Ebre o el desdoblame­nt de la carretera nacional. I per què no treure l’aigua clara dels embussos de cada matí.

Fins i tot crec que resultaria més interessan­t, per exemple, investigar el perquè, el com i el què de tants judicis en el cas Neymar o, encara millor, indagar en el que en realitat passa al Ministeri de l’Interior.

A molts ens és relativame­nt igual el que passa en les eleccions de l’Índia, la Xina, Rússia o els EUA, amb la intensitat i el desplegame­nt de mitjans que s’hi estan abocant, i en canvi ens preocupa i necessitem investigac­ió i informació del que passa aquí.

FRANCESC SAGRERA Subscripto­r Castellar del Vallès

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain