La Vanguardia

Ajuntament de Ripollet

-

EDICTE Sobre aprovació inicial de la “Modificaci­ó puntual del Pla general metropolit­à en la Zona Industrial (22a) ubicada al Nord del carrer Verge de Montserrat”

Per l’Ajuntament en Ple en sessió de data 27 d’octubre de 2016, s’ha aprovat inicialmen­t la “Modificaci­ó puntual del Pla general metropolit­à en la Zona Industrial (22a) ubicada al Nord del carrer Verge de Montserrat per adaptar-se a la vialitat prevista pel Pla Territoria­l Metropolit­à”, la qual es sotmet a informació pública durant el termini d’un mes, comptat des de la data de la publicació d’aquest anunci al "Butlletí Oficial de la Província", i al diari "La Vanguardia", per tal que hom pugui formular-hi les al·legacions que es considerin oportunes.

Així mateix s’ha acordat la suspensió preceptiva de tramitacio­ns i de llicències d’acord amb el que preveu l’article 73.1 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, amb la finalitat de garantir l’eficàcia de l’ordenació prevista i llevat els supòsits que siguin compatible­s amb ambdós planejamen­ts, essent el termini de la suspensió de dos anys, i essent l’àmbit d’afectació el que comprèn el plànol O-6 anomenat "Àmbit de suspensió de llicències" de l’apartat Documentac­ió gràfica de la proposta inicialmen­t aprovada.

Els documents que queden sotmesos a informació pública, així com el plànol detallat de l’àmbit de suspensió, que és públic, es poden consultar al Departamen­t d’Urbanisme de l’Ajuntament de Ripollet, situat al carrer Balmes, núm. 8, 1ª planta, així com a la pàgina web municipal (www. ripollet.cat).

Ripollet, 24 de novembre de 2016. – José Ma Osuna López, alcalde.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain