La Vanguardia

Institució­n Cultural Montagut S.A

-

CONVOCATÒR­IA JUNTA GENERAL El Consell d'Administra­ció de "Institució­n Cultural Montagut, Societat Anònima" convoca Junta General Ordinària, a celebrar en el domicili social, situat al carrer Amàlia Soler núm. 169 de Vilafranca del Penedès, a les dinou trenta hores del dia 12 de gener de 2017 en primera convocatòr­ia, i si s'escau, en el mateix lloc i hora, el dia 13 de gener de 2017 en segona convocatòr­ia, amb el següent ordre del dia:

1.- Examen i aprovació, si s'escau, dels comptes anuals de la societat tancats amb data 31 de juliol de 2016 i de la gestió social; i aplicació del resultat. 2.- Dimissió de consellers. 3.- Nomenament de consellers. 4.-Precs i preguntes. 5.- Redacció, lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de la junta.

D'acord amb l'article 272.2 de la Llei de Societats de Capital, es comunica als accioniste­s que a partir de la convocatòr­ia de la junta tenen dret a obtenir de la societat, de manera immediata i gratuïta, els documents que han de ser sotmesos a l'aprovació de la junta, així com els informes i aclariment­s que considerin adients sobre els punts de l'ordre del dia.

Vilafranca del Penedès, 14 de novembre de 2016.– El Secretari, Francesc Xavier Campanyà Jané; Vistiplau del President, Oriol Amadó Monsarro.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain