La Vanguardia

Millorar el metro

-

Aplaudeixo i subscric les considerac­ions que ens ofereix el senyor Josep M. Boada en la seva carta “Prioridade­s” (11/III/2017). A més dels exemples que cita respecte a les dificultat­s de moltes persones de circular pel metro, jo afegiria el de l’estació d’Urquinaona. I proposaria als actuals regidors que, carregats amb algunes maletes, intentin fer un transbord en aquesta estació. I, si tenen una mica de temps, que es parin a contemplar les peripècies inhumanes a les quals es veu abocada alguna gent per pujar i baixar tanta escala. ¿Per què no hi ha ascensors i ni tan sols escales mecàniques?

L’equip de la senyora Colau té entre cella i cella tirar endavant, contra vent i marea, el projecte del tramvia per la Diagonal. I molta gent del carrer pensem que a la nostra ciutat hi ha prioritats menys espectacul­ars, però de més efectivita­t i ajuda per als ciutadans (especialme­nt els d’una certa edat i els que pateixen alguna disminució física), per afavorir la utilitzaci­ó del transport públic i, amb això, disminuir part de la contaminac­ió.

Es pregunta el senyor Boada: Ha fet el municipi els comptes dels usuaris del tramvia amb la connexió? I el dels possibles viatgers d’un metro sense barreres? I jo em pregunto: per què en comptes de la rendibilit­at no es contempla augmentar el benestar i la facilitat de desplaçame­nt d’una gran majoria de ciutadans?

RICARDO PRATS

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain