La Vanguardia

Mesquita a Molins

-

Els veïns del carrer Sant Sebastià –i adjacents– de Molins de Rei volem explicar la nostra posició davant l’anunci, rebut mesos enrere, de l’obertura d’un centre de culte en uns baixos del carrer.

No ens oposem que la comunitat islàmica de Molins disposi d’un espai propi on desenvolup­ar aquelles activitats que consideri. És fals que el rebuig de la ubicació del centre de culte sigui per motius de religió o de procedènci­a. Pensem que el local triat no és l’adequat per ubicar ni un centre de culte ni cap tipus d’activitat o comerç que suposi una afluència de 80 persones. Aquest volum de gent generarà molèsties i sorolls en un carrer amb voreres de poc més d’un metre, curt i estret. La ubicació d’aquest centre ja s’hauria d’haver resolt fa temps, ja que és una qüestió que es va iniciar el 2009.

Ens sentim maltractat­s pels grups polítics que conformen l’Ajuntament, que ens han ignorat durant aquests mesos sense intentar parlar amb nosaltres. Els únics interlocut­ors que hem tingut en les reunions han estat l’alcalde i el tinent d’alcalde.

Ens consta que des de l’alcaldia s’ha treballat per trobar un nou emplaçamen­t per al centre de culte i que s’han presentat diverses alternativ­es: totes dins de la vila i en locals sense veïns a sobre o als costats, i que cap d’elles ha estat considerad­a per part de la comunitat islàmica.

MONTSERRAT CATALA

i 35 firmes més Molins de Rei

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain