La Vanguardia

Decisions del Govern

-

M’ha fet pensar l’article de l’advocat Jordi Casas Bedos (“Què volem”, Economia, 18/ V/2017) que es planteja què és el que volem davant les possibles properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Sembla que el Govern de Catalunya només està preocupat pel tema de la sobirania i la independèn­cia, quan hi ha altres molts temes que preocupen la ciutadania. Entre aquests, per exemple, el que indica el citat article de la relació i equilibri publicopri­vat. Fins ara aquesta relació era bona, tant en sanitat, com en educació, infraestru­ctures i prosperita­t industrial.

Però, ara, la decisió d’eliminar el concert entre l’hospital General de Catalunya i la clínica Quirón ha estat una mesura que ha provocat acomiadame­nts i col·lapse a l’hospital públic del Vallès.

I una altra mesura sanitària controvert­ida és la futura eliminació de la mutualitat del Pamem (dels funcionari­s municipals) de forma unilateral, que està provocant les queixes de tantes persones afectades.

Abans de prendre segons quines decisions, el Govern hauria de tenir en compte les conseqüènc­ies que aquestes decisions poden provocar. És millor deixar les coses com estan, si funcionen bé, que innovar i treure-les de context.

MONTSERRAT SERRALLONG­A

Subscripto­ra Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain