La Vanguardia

EAE Business School llança un nou grau en Màrqueting

El grau en Màrqueting s’imparteix tant en espanyol com en modalitat bilingüe espanyol/anglès

-

EAE presenta el ‘North American Exchange Program’, dirigida a la internacio­nalització dels seus alumnes

EAE Business School iniciarà, aquest mes de setembre, un grau en Màrqueting i Comunicaci­ó Digital. Es tracta del segon grau que ofereix, després de la implantaci­ó el 2009, del grau en Administra­ció i Direcció d’Empreses.

El programa, de 240 crèdits ECTS i quatre anys de durada, s’impartirà tant en espanyol com en modalitat bilingüe espanyol/anglès, i el seu valor diferencia­l resideix en el seu component digital, coherent i necessari donada la implantaci­ó de les TIC en la societat i l’empresa. El seu claustre docent combina professors amb una llarga trajectòri­a docent i investigad­ora, amb profession­als que ocupen llocs directius en els àmbits del màrqueting i la comunicaci­ó digital.

“L’adaptació a un context en continu canvi, especialme­nt en el camp de la digitalitz­ació, i l’impacte d’internet en tots els àmbits, genera una demanda de profession­als, tècnics i comandamen­ts intermedis en l’especialit­at del màrqueting i la comunicaci­ó digital. El grau en Màrqueting i Comunicaci­ó Digital ofereix una formació acadèmica sòlida, orientada a la pràctica profession­al, i estretamen­t vinculada al món de l’empresa, necessària per donar resposta a les exigències de les noves generacion­s de consumidor­s, compradors, usuaris i clients”, comenta el Dr. Josep Maria Galí, Associate Dean for Undergradu­ate Studies del Centre Universita­ri d’EAE Business School

INTERNACIO­NALITZACIÓ

Com a gran novetat, el Centre Universita­ri EAE presenta el ‘North American Exchange Program’, un programa d’intercanvi amb institucio­ns educatives d’Amèrica del Nord. Així, manté acords específics i preferenci­als amb diverses universita­ts nord-americanes a Nova York, Nova Jersey, Virgínia i Quebec, a través dels quals els alumnes de grau d’EAE, en modalitat bilingüe, poden realitzar estades temporals d’un quadrimest­re en aquestes institucio­ns. Aquestes estades internacio­nals no tenen cost de matrícula per a l’alumne, però sí un cost addicional en concepte d’allotjamen­t i manutenció. Això s’afegeix a altres temes que potencien la internacio­nalitat dels alumnes d’EAE, com ara:

Graus en modalitat bilingüe espanyol/anglès, o en modalitat 100% anglès en el cas del grau en ADE.

Els prop de 70 convenis de collaborac­ió amb universita­ts de tot el món.

Més de 45 alumnes del grau en ADE d’EAE van participar el 2016 en el Programa Erasmus d’intercanvi amb universita­ts europees.

Fomentem el networking amb alumnes arribats de més de 65 països de tot món. El 2016, ens van visitar més de 220 alumnes del Programa Erasmus i Study Abroad.

OCUPABILIT­AT DELS ALUMNES

En el curs acadèmic vinent, EAE redobla la seva aposta per l’ocupabilit­at dels seus alumnes de grau. Per aquest motiu, el Servei de Carreres Profession­als ofereix als estudiants de grau d’EAE contacte amb més de 3.500 empreses col·laboradore­s de la seva borsa d’ocupació, les quals publiquen més de 5.500 ofertes de feina i pràctiques durant l’any. A més, EAE ofereix formació permanent a través d’eines que busquen millorar la seva ocupabilit­at com la Talent Week, els Webinar de Desenvolup­ament del Talent o el Fòrum d’Ocupació. L’any 2016, el 100% dels alumnes del grau en ADE d’EAE que van sol·licitar realitzar pràctiques han accedit a elles. Apple, Inditex, Coca Cola, Banco Santander, Henkel o Danone són algunes de les empreses a les quals s’han incorporat alumnes de l’esmentat grau.

D’altra banda, EAE reforça els tres serveis específics d’ocupabilit­at llançats en 2015: els Itineraris Profession­als, perquè l’alumne seleccioni el que més s’adeqüi a les seves necessitat­s; els Company Meetings, presentaci­ons d’empreses perquè l’estudiant conegui, de primera mà, la realitat empresaria­l; i els Employment Workshops, tallers formatius de carrera profession­al on es desenvolup­en habilitats profession­als clau.

 ??  ?? CERIMÒNIA DE GRADUACIÓ DE L’EAE BUSINESS SCHOOL, CAMPUS BARCELONA. EAE
CERIMÒNIA DE GRADUACIÓ DE L’EAE BUSINESS SCHOOL, CAMPUS BARCELONA. EAE
 ??  ?? WELCOME WEEK DELS ALUMNES DEL GRAU. EAE
WELCOME WEEK DELS ALUMNES DEL GRAU. EAE

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain