La Vanguardia

Adapta’t a les necessitat­s del mercat laboral amb la UOC

Converteix-te en el que sempre has desitjat amb la nova oferta de màsters oficials i graus universita­ris de la UOC

-

Sigui quin sigui el moment vital en el qual et trobes, fes un pas endavant de la mà de la UOC, la Universita­t amb més de vint anys d’expertesa en l’ensenyamen­t on line.

Ara tens a la teva disposició la nova oferta formativa del curs 20172018, amb nous graus i màsters oficials que s’adapten a les exigències del mercat laboral i als requerimen­ts de les profession­s del futur.

La UOC es diferencia de la resta d’universita­ts per disposar d’una metodologi­a d’estudi innovadora que et permet optimitzar un dels béns més preuats: el temps. Ser eficients en la docència repercutei­x en el temps que destinen els estudiants a aprendre.

La solvència formativa de la UOC en l’oferta d’estudis oficials universita­ris on line es basa també en la innovació, en la formació, en l’agilitat a l’hora d’accedir als continguts i en la flexibilit­at de què gaudeix l’estudiant, amb l’ajuda d’un tutor al qual pot recórrer sempre que ho necessiti. Aquesta proximitat i retroacció entre alumne i professor és una de les claus de l’èxit de la UOC.

ESTUDIAR PER VOCACIÓ

L’oferta formativa de la UOC respon cada any a les demandes profession­als del futur més imminent actualitza­nt el seu contingut formatiu. I és gràcies a aquest treball d’actualitza­ció i aprenentat­ge constant que disposa del reconeixem­ent profession­al de les empreses.

MÀSTERS I GRAUS

Per a aquest setembre la UOC oferta seixanta-nou graus i màsters oficials, dels quals tretze són propostes noves, com els graus d’Arts, Logopèdia i Relacions Internacio­nals. Enguany, dels quaranta-quatre màsters, deu són nous i una bona part estan vinculats directamen­t o indirectam­ent a l’entorn digital. Els nous màsters són Psicologia Infantil i Juvenil i Estratègie­s d’Intervenci­ó; Ciència de Dades (Data Science); Enginyeria de Telecomuni­cació; Ciutat i Urbanisme; Periodisme i Comunicaci­ó Digital; Social Media: Gestió i Estratègia; Màrqueting Digital; Direcció i Gestió de Recursos Humans; Psicopedag­ogia, i Avaluació i Gestió de la Qualitat en l’Educació Superior.

A la UOC pots estudiar on line, amb graus i màsters adaptats a l’espai europeu d’educació superior (EEES). Aquí l’estudiant marca el ritme i la UOC hi posa la resta. Aprèn, creix i amplia la teva agenda de contactes sumant-te a la nostra xarxa de relacions, en la qual interconne­ctem persones, empreses i institucio­ns amb els mateixos interessos.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain