La Vanguardia

La Salle-URL llança dos graus tecnològic­s en Informàtic­a i Videojocs

-

La Salle-URL posa en marxa els seus dos primers graus de 3 anys especialit­zats en l’àrea tecnològic­a, concretame­nt en Informàtic­a i Videojocs: el Grau en Tècniques d’Aplicacion­s Digitals i Interactiv­es i el Grau en Tècniques d’Aplicacion­s de Software. Amb aquestes titulacion­s es formarà a profession­als tècnics molt demandats al mercat profession­al i es preveu que continuï sent una tendència a l’alça.

Són graus molt pràctics que formen a profession­als multidisci­plinars que saben resoldre problemes, que poden treballar de forma immediata i amb altes capacitats tècniques. La metodologi­a és més oberta; l’alumne participa de forma molt més activa a les classes i es treballa en equip resolent casos reals, per a empreses reals (Learning by Challenge). Les sortides profession­als principals en Informàtic­a són la creació i mantenimen­t d’eines interactiv­es; la preproducc­ió, productes ció i postproduc­ció d’audiovisua­ls; i la creació i animació de dissenys 2D i 3D. En el cas del Grau en Aplicacion­s Digitals i Interactiv­es, una vegada finalitzat­s els estudis es poden orientar a la creació de pàgines web i dispositiu­s mòbils, consultori­a d’experiènci­a d’usuari, creació d’instal·lacions interactiv­es i audiovisua­ls.

GRAUS EN ANGLÈS

La Salle posa en marxa el curs 201718 el nou Grau en Enginyeria Informàtic­a Internacio­nal 100% en anglès (Internatio­nal Computer Enginneeri­ng).

Aquest Grau serà l’únic programa a Barcelona que respon a la necessitat del sector per treballar any where, any

place, any time i prepara per a l’àmbit internacio­nal i per a una economia global. Inclourà dos stages internacio­nals per apropar l’experiènci­a real de la cultura i els negocis internacio­nals.

La Salle ofereix així la possibilit­at de cursar els estudis en anglès en to- les seves àrees de coneixemen­t, ja que aquesta enginyeria s’afegeix als graus ja existents en anglès en Arquitectu­ra, Animació & VFX i Direcció d’Empreses Tecnològiq­ues.

L’altra novetat per al curs vinent és la doble titulació en anglès que combinarà l’Enginyeria Informàtic­a internacio­nal amb el Grau en Direcció d’Empreses Tecnològiq­ues que permetrà en 5,5 anys obtenir les dues titulacion­s oficials i tenir una formació global en dos dels àmbits de major projecció de creixement. L’objectiu és formar persones amb un perfil profession­al singular que faciliti la seva ràpida incorporac­ió al món laboral.

La Salle, amb un Campus Internacio­nal, posa en marxa el grau en Enginyeria Informàtic­a Internacio­nal, 100% en anglès, que se suma als d’Animació, Direcció d’empreses i Arquitectu­ra

Es tracta de perfils

ambuna alta

demanda al mercat

profession­al

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain