La Vanguardia

ESHOB adapta la Direc Hotelera al segle XXI

- 93 453 29 04 www.eshob.com

El turisme és un sector que està apostant fort per la innovació i gràcies a això s’intueix que serà un dels primers motors de l’economia. El sector canvia ràpidament, tant els models de gestió com els perfils profession­als i de clients. És per això que l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, fundada fa més de 30 anys pel Gremi d’Hotels i el Gremi de Restauraci­ó de Barcelona, ha apostat per noves línies formatives focalitzad­es en aquest nou context.

Concretame­nt, el graduat en Direcció Hotelera és un programa de 4 anys focalitzat en la formació dels nous líders directius en el sector. Aquest programa prepara als alumnes en coneixemen­ts i aptituds profession­als i personals, primordial­s per gestionar qualsevol departamen­t o equip dins d’un hotel.

Conscients de la importànci­a de la part pràctica i del valor afegit que els suposa, els alumnes des del primer curs realitzen un mínim de quatre mesos de pràctiques en hotels de la ciutat. Durant el darrer curs, realitzen el practicum en hotels a l’estranger, oferint-los nous reptes, desafiamen­ts i una visió internacio­nal. El resultat, alumnes amb gran perspectiv­a profession­al.

Dins la mateixa línia i seguint les noves necessitat­s del segle XXI, l’ESHOB ha creat juntament amb Hotel·lo i el Gremi d’Hotels, el postgrau en Revenue Management.

Aquest nou perfil profession­al, cada cop més demandat per les empreses hoteleres, compta amb una formació única, de nou mesos en la que hi col·laboren experts de la matèria, revenue managers profession­als, empreses de programari específics i un simulador on posar en pràctica els coneixemen­ts adquirits.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain